Şampiyonlar Ligi Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizin elde ettiği gelirler belli oldu!

Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizin elde ettiği gelirler belli oldu!

07.10.2022 - 14:53 | Son Güncellenme:

Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor'un şu ana kadar elde ettiği gelirler belli oldu.

Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizin elde ettiği gelirler belli oldu

Fenerbahçe ve Trabzonspor ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil ediyor. Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele ediyor.

Haberin Devamı

TEK GALİBİYET FENERBAHÇE'DEN 

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Kadıköy'de konuk ettiği AEK Larnaca'yı 2-0 yenerek puanını 7'ye yükseltti ve averajla grubunda liderlik koltuğunda oturdu. Aynı kupada Trabzonspor ise Monaco'ya deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla bordo-mavili takım 3 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizin elde ettiği gelirler belli oldu

BAŞAKŞEHİR LİDERLİĞİNİ KORUDU 

Avrupa'da bu sezon ülke puanını sırtlayan takımlardan Medipol Başakşehir üçüncü haftada Rigas Skora ile golsüz berabere kaldı. Puanını 7'ye yükselten Emre Belözoğlu'nun öğrencileri zirvedeki yerini muhafaza etti. Gol yağmuruna sahne olan müsabakada ise Demir Grup Sivasspor evinde Kosova ekibi Ballkani'ye 4-3 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı takım 4 puanla ikinci sırada yer aldı. 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

3. haftanın ardından Avrupa'da mücadele eden temsilcilerimizin şu ana kadar elde ettiği gelirler belli oldu. İşte kulüplerin kasasına koyduğu rakamlar:

Trabzonspor: 13 milyon euro
Fenerbahçe: 10.5 milyon euro
Başakşehir: 4.9 milyon euro
Sivasspor: 4.1 milyon euro

Yazarlar