Trabzonspor Avrupa yolu!

Avrupa yolu!

06.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ligin ikinci yarısında rüzgarını estiren Trabzonspor, Avrupa hedefi yolunda kritik bir viraja giriyor. Bordo-mavililer, derbi haftasında Kayserispor önünde 3 puan istiyor.

Avrupa yolu

Spor Toto Süper Ligde sezonu Avrupa kupalarına katılabilecek konumda tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, kritik bir randevuya çıkacak.

Haberin Devamı

Avrupa yolu
Ersun Yanal ve ekibi, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin olduğu haftada bugün sahasında ağırlayacağı Kayserispor karşısından 3 puanla ayrılmaya çalışacak. Ligde 48 puanı bulunan ve 52 puanlı 4. sıradaki rakibi Galatasaray’ın 4 puan gerisinde yer alan bordo-mavililer, hata yapmak istemiyor.Trabzonspor, taraftarının da desteğiyle karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp Avrupa umudunu son 4 haftaya taşımayı arzuluyor.

Kadroda yenilik

Antalyaspor ve ligde son oynanan Gençlerbirliği karşılaşmalarında Rodallega ile NDoye’a birlikte görev veren Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, Kayserispor maçıyla yeniden tek forvetli sisteme dönüş yapabileceği kaydedildi. Deneyimli teknik adamın bu maçta ileri uçta NDoye’a, 2 haftadır yedek soyundurduğu Fabian Castillo’ya ise yeniden sol kanatta şans tanıması bekleniyor. Olcay Şahan ve Yusuf Yazıcı ikilisinin de hücumu şekillendirmesi amaçlanıyor.

Haberin Devamı

Sarı kart alarmı
Avrupa yolunda oldukça kritik görülen Kayserispor mücadelesi öncesi Trabzonspor’da 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bordo-mavililerde, 3’er sarı kartı bulunan Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Aytaç Kara, Matus Bero ve Hugo Rodallega, kart sınırında bulunuyor.
Bu 5 futbolcu bugün oynanacak karşılaşmada kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 31. haftadaki Adanaspor maçında forma giyemeyecek.

Yazarlar