Demir Grup Sivasspor Aybaba'ya destek, yönetime sitem

Aybaba'ya destek, yönetime sitem

09.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Sezon başında siyah-beyazlı yöneticilerle iki kez görüştüm ve bana Q7, Almeida, Sivok’un takımda kalmayacağını söylediler. Yeni teknik direktör Samet Aybaba çok iyi işler yapıyor.”

Aybabaya destek, yönetime sitem

POR Toto Süper Lig’de oynadığı 3 maçta 5 puan toplayarak 8. sırada yer alan Sivasspor, milli maç arasını Çeçenistan’ın başkenti Grozni’de yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Ülkelerinin mili takımlarında bulunan Faty, Grosicki ve Milan Borjan’dan yoksun çalışan kırmızı-beyazlılarda teknik direktör Samet Aybaba, hem Beşiktaş hem de Sivasspor hakkında VATAN’a özel şunları söyledi:

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’I ligin geride kalan 3 haftalık periyotta çok beğendim. Teknik direktör Samet Aybaba çok iyi işler yapıyor. Siyah-beyazlılar çok koşan bir takım olmuş. Kadroda iyi oyuncuları var ve Samet hoca ile de iyi bir uyum yakaladılar. Böyle devam edelerse başarılı olurlar.

‘1 YIL?DAHA BURDAYIM’

BEN sezon öncesi iki defa dörder saatten toplam 8 saat Beşiktaşlı yöneticilerle görüştüm. Bana Atınç, Muhammed, Berat kadroda kalacak Quaresma, Almeida, Sivok ve Simao’yu ise düşünmediklerini söylediler. Ama şu an ki kadroya bakıyorum bunların hiçbiri yapılmadı. Yeni transferler yapıldı ve Sivok ile Almeida da takımda kaldı.

F.BAHÇE ile geçen hafta sonu oynadığımız mücadelede Eneramo hazır olsaydı, yani sezon başı kampını bizle geçirmiş olsaydı sarı-lacivertlileri kesin mağlup ederdik. Ama takımımdan memnunum. 1 yıl daha buradayım fakat sonrası için bir şey diyemem. Burada kaldığım süre içersinde de Sivasspor’un başarılı olabilmesi için elimden geleni yapacağım.”

Haberin Devamı

Yiğidolar, Terek’e diş geçiremedi

Milli maç için verilen arada Terek ile hazırlık maçı yapmak için Çeçenistan’a giden Sivasspor, sahadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. 46’da Jiranek’in (kk.) ve 62’de Rajnoch’un attığı goller temsilcimize yetmezken, ev sahibi takımın galibiyet sayıları ise Georgiev (2), Jirenek ve Ferreira’dan geldi.

Yazarlar