Kasımpaşa Aytaç Kara'dan Fenerbahçe itirafı! A Milli Takım cevabı

Aytaç Kara'dan Fenerbahçe itirafı! A Milli Takım cevabı

23.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa'nın tecrübeli orta sahası Aytaç Kara, Süper Lig'de oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi konuştu. Aytaç Kara, A Milli Futbol Takımı ile ilgili soruya cevap verdi.

Aytaç Karadan Fenerbahçe itirafı A Milli Takım cevabı

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen Aytaç Kara suskunluğunu bozdu. İstanbul ekibinde bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Aytaç Kara, Fenerbahçe maçına dair değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Yoğun tempoda antrenmanlara devam ettiklerini belirten Aytaç Kara, "Klasik, bizim her zaman antrenmanlarımız yoğun tempoda geçer. Yine o haftalardan birisindeyiz. Yine yoğun çalışıyoruz" dedi.

30 yaşındaki orta saha, TRT Spor'a yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçına dair şu ifadeleri kullandı:

"Her maça çok özel hazırlanıyoruz. Bu maç da onlardan birisi. Fenerbahçe, şampiyonluğa oynayan, çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Zorlu bir deplasman olacak. Her zamanki iyi futbolumuzu oynayamaya çalışacağız. Çok zor bir deplasman bizi bekliyor, bunun farkındayız."

Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performans sonrası A Milli Futbol Takımı'yla ilgili görüşleri sorulan Aytaç Kara, "Her Türk futbolcunun hayalidir Milli Takım. Ben zaten oralarda oynadım. Ne kadar çalışkan, hırslı bir oyuncu olduğumu herkes biliyor. Milli takıma dönmek için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Tabii ki beklentim olur. İnşallah orası da hedefim, hayalim. Başarabilirsem ne mutlu bana. Umarım gerçekleşir" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Aytaç Kara bu sezon Kasımpaşa'da 27 maça çıktı. Lacivert-beyazlı takımda 12 gol sevinci yaşayan 30 yaşındaki orta saha, 2 asist üretti. Aytaç Kara'nın Kasımpaşa ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 30 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Altay altyapısında futbola başlayan Aytaç Kara daha sonra Eskişehirspor, Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Bursaspor, Galatasaray ve Göztepe'de oynadı. 30 yaşındaki orta saha, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 2 maçta giydi.