Trabzonspor Azeriler'den Trabzon'a milli teklif

Azeriler'den Trabzon'a milli teklif

16.01.2016 - 15:31 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un iki futbolcusuna milli formayı giydirmek isteyen Azeriler kolları sıvadı, Azerbaycan Futbol Federasyonu bordo-mavili ekibin kapısını çaldı.

Azerilerden Trabzona milli teklif

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Azerbaycan Futbol Federasyonu, iki futbolcuyu bünyesine katmak için Trabzonspor'a başvuruda bulundu. Daha önce yine bordo mavililerden Doğukan Öksüz ve Murat Cem Akpınar'ı Azerbaycan U-17 Milli Takımı'na alan ve bu isimleri çifte vatandaş yapan kardeş ülke, bu kez yeni iki isim için daha başvurdu.

Trabzonspor değerlendirecek

U-17 Avrupa Futbol Şampiyonası Bakü'nün ev sahipliğinde 5-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. 16 takımın mücadele edeceği organizasyona ev sahibi Azerbaycan direkt katılırken, kendi evindeki turnuvada iyi bir derece almak için kolları sıvadığı öğrenildi. Bu amaç doğrultusunda kadroyu güçlendirmek isteyen Azeriler'in bordo-mavili ekibin kapısını çaldıkları, Trabzonspor'un konuyu değerlendirmeye alacağını ilettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Henüz resmi maçları yok

Azerilerin bordo-mavili ekipten istediği iki ismin Ahmet Hakan Sevinç ve Tayyip Ebrar Cumur olduğu bildirildi. Her ikisi de Trabzonspor'un genç takımında forma giyen oyunculardan Tayyip Ebrar henüz Türkiye ile hiç milli olmadı. Ahmet Hakan ise Türkiye U-17 Milli Takımı ile özel maçlardan oluşan St. George's Park turnuvasında boy gösterdi ancak resmi maçlarda milli formayı giymedi.