Basketbol Aziz Yıldırım'ın tehdit davası başladı

Aziz Yıldırım'ın tehdit davası başladı

20.12.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’e yönelik “basit tehdit” suçunu işlediği iddiasıyla 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

Aziz Yıldırımın tehdit davası başladı

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile kulüp yöneticilerinden Ali Cenk Başak’ın, geçen yılki Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe maçından önce çıkan olaylarda, Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör’e yönelik “basit tehdit” suçunu işledikleri iddiasıyla 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

Haberin Devamı

Anadolu 69. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Aziz Yıldırım ile Ali Cenk Başak katılmazken, müşteki Işık Eyigüngör ile avukatı katıldı.

Eyigüngör, olay günü Fenerbahçe basket takımı ile final müsabakası oynayacaklarını, maç başlamadan önce Aziz Yıldırım’ın protokol tribününe geldiğini ve kendisinin ev sahibi olarak ayağa kalkarak Yıldırım’a ‘hoş geldin’ diyerek elini uzattığını, Aziz Yıldırım’ın ise sağ eliyle kendisinin sol tarafına vurduğunu iddia etti, şikayetinin sürdüğünü belirtti.

Yazarlar