Diğer Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Beşiktaş maçını depremzede çocuklarla birlikte izledi!

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Beşiktaş maçını depremzede çocuklarla birlikte izledi!

18.05.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Beşiktaş - Hatayspor maçını depremzede çocuklarla birlikte izledi.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Beşiktaş maçını depremzede çocuklarla birlikte izledi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ın daveti üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hatayspor - Beşiktaş maçını yerinden takip etti. Ali ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a depremzede çocuklar eşlik etti.

Haberin Devamı

BAKAN GÖKTAŞ'TAN BEŞİKTAŞ'A TEŞEKKÜR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Beşiktaş Kulübü'nün Tüzük Tadil Toplantısı'nda şehit yakınları ve gaziler için 'Şeref Tribünü' adıyla özel bir bölümün ayrılması sonrası bir teşekkür mesajı yayınlamıştı.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş mesajında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Beşiktaş JK Olağanüstü Tüzük Tadil Toplantısı'nda şehit yakınları ve gazilerimiz için 'Şeref Tribünü' adıyla özel bir bölümün ayrılması kararını büyük bir memnuniyetle öğrendim.

Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için gösterdikleri hassasiyet için kendilerine teşekkür ediyor, bu kıymetli sosyal sorumluluk bilincinin emsal teşkil etmesini temenni ediyorum.

Uygulamanın hayata geçirilmesiyle birlikte, ilk maçı şehit yakınlarımız ve gazilerimizle izlemek için sabırsızlanıyorum."