1.Lig Balıkesirspor, İstanbul'a tur hedefiyle gitti

Balıkesirspor, İstanbul'a tur hedefiyle gitti

17.12.2013 - 11:50 | Son Güncellenme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Galatasaray ile karşılaşacak Balıkesirspor, rakibini eleyerek gruplara kalmayı hedefliyor.

Balıkesirspor, İstanbula tur hedefiyle gitti

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak Balıkesirspor, rakibini eleyip gruplara kalmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Balıkesirspor'un forvet oyuncularından Ali Öztürk, kafilenin İstanbul'a hareketinden önce AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig'de son maçta Manisaspor'a karşı iyi oynayamadıklarını ve mağlup olduklarını söyledi. Galatasaray ile deplasmanda mücadele edeceklerini dile getiren Öztürk, "Her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Kupada da yolumuza devam etmek istiyoruz. İnşallah bu maçtan iyi bir sonuç alıp gruplara kalmak istiyoruz. Takım olarak hazırız ve kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

Oyuncu Deniz Vural da Galatasaray'ın, gücü belli, büyük bir takım olduğuna dikkati çekerek, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkan kaliteli bir ekiple kolay bir maça çıkmayacaklarını kaydetti. Sarı-kırmızılı takımın, Avrupa'da ilk 16'ya kalsa da Spor Toto Süper Lig'de kötü gittiğini bildiren Vural, "Gücümüze inanıyoruz. Galatasaray'a saygı duyuyoruz ama biz de iyi takımız. Güzel bir maç olacak. Hedefimiz; gruplara kalmak" ifadesini kullandı. Futbolcu Ertuğrul Arslan ise Manisaspor yenilgisinin kendilerini üzdüğünü ancak şu anda sadece Galatasaray maçını düşündüklerini belirtti. Müsabakaya büyük önem verdiklerini vurgulayan Arslan, şunları kaydetti: "Gruplara kalmak istediğimizi söylesek de karşımızda Galatasaray var. Ülkenin büyük takımlarından biri. Elimizden geleni yapmak zorundayız. Bunun sonucunda galip geliriz veya gelmeyiz. Motivasyonumuz üst düzeyde. Şimdiden maça hazırız. Manisa'da aklımızda Galatasaray maçı vardı. Sonuçta Galatasaray ile oynayacağız. Türkiye'nin 4 büyük takımından biri. Ülkemizi Avrupa'da temsil eden bir takım. Hedefimiz turu geçmek. Bunun için oynayacağız." Kafile daha sonra İstanbul'a hareket etti.

Yazarlar