Adana Demirspor Balotelli'den transfer itirafı! 'Beni ararlarsa giderim'

Balotelli'den transfer itirafı! 'Beni ararlarsa giderim'

27.04.2022 - 10:36 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester City - Real Madrid karşılaşmasının ardından Sergio Agüero sosyal medyada canlı yayın açarken Adana Demirspor'un yıldızı Balotelli davet etti. İki futbolcunun konuşmaları büyük ilgi çekti.

Balotelliden transfer itirafı Beni ararlarsa giderim

Kalbinde yaşadığı sorun nedeniyle futbolu bırakan Sergio Agüero Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester City - Real Madrid karşılaşmasını Twitch platformunda yayın açarak takipçileriyle beraber izledi. Agüero daha sonrasında Balotelli'yi davet etti.

Haberin Devamı

2 MAÇ CEZA
Ligin 33. haftasında Balotelli kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Kurul, ligin 33. haftasında Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Adana Demirspor'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli'ye 2 maç men cezası verdi. Golcü futbolcu, Adana Demirspor'un Trabzonspor ile oynadığı maçta cezasının ilkini tamamlarken Giresunspor karşılaşmasında da forma giyemeyecek.

"SADECE KAYBEDİLDİĞİNDE HATIRLANIYORUM"
Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli, geçtiğimiz Ocak ayında 3,5 yıl aradan sonra İtalya Milli Takımı hazırlık kampına davet edilmişti. Yıldız oyuncu, İtlaya'nın Dünya Kupası yolunda oynayacağı playoff maçları öncesinde ise davet almamıştı. Sky Italia, Adana'ya gelerek Balotelli ile bir röportaj gerçekleştirdi ve Milli Takım konusunu konuştu. Tecrübeli futbolcu, İtalya'nun Kuzey Makedonya maçını izlediğini söylerken, "Maçı izledim ve iyi şanslar yakaladık. Ceza sahası içerisinde iyi bir bitiriciyim. Elbette bu, sahada olsaydım kesin kazanacağımız anlamına gelmiyor ancak şansımız vardı" dedi.

Haberin Devamı

"Sadece kaybedildiğinde hatırlanıyorum" diyen Balotelli, "Şu an söylemesi kolay ancak maçtan önce kimse beni düşünmüyordu" şeklinde konuştu.

Süper Lig hakkında da görüşleri sorulan Balotelli, "Türkiye'de iyiyim ama Serie A'yı özlüyorum" ifadelerini kullandı.

Balotelliden transfer itirafı Beni ararlarsa giderim

AGÜERO BALOTELLİ'Yİ DAVET ETTİ
Arjantinli eski futbolcu, yayının ilerleyen dakikalarında İngiliz ekibinde beraber oynadığı eski takım arkadaşı Mario Balotelli'yi davet etti ve ona Arjantin Ligi'nde en beğendiği kulübü sordu.

Tereddüt etmeden Boca Juniors cevabını veren Balottelli, "Boca'yı beğeniyorum ve bir gün orada oynamak isterim" ifadelerini kullandı.

"BAŞKAN RIQUELME SENİ ARARSA?"

Sergio Agüero bu cevabı aldıktan sonra İtalyan forvete, "Boca'nın başkanı kim biliyor musun? Juan Roman Riquelme. Riquelme seni ararsa?" diye sordu.

"ARARLARSA GİDERİM"
Adana Demirspor'da bu sezon adından bahsettiren Balotelli, "Beni ararlarsa giderim. Çocuklar Boca'da oynayan Maradona ve Riquelme'nin maçlarını izleyerek büyüdü. Küçükken Boca'yı izliyordum. 'Bir sene orada oynayacağım' dedim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Sezon başında Adana Demirspor'la 3 yıllık sözleşme imzalayan 31 yaşındaki İtalyan 30 maça çıktı ve 19 gole etki etti. Balotelli, Süper Lig kariyerinde ilk kez 33. haftada oynanan Kasımpaşa maçında kırmızı kart gördü.

Yazarlar