Skorer Balyoz bayanlar!

Balyoz bayanlar!

19.09.2009 - 00:29 | Son Güncellenme:

Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası’nda 4 sporcumuz daha yarı final vizesi alarak madalyayı garantiledi. Tatar, Yazıcı, Gül ve Aslan bugün final için vuracak

Balyoz bayanlar

Avrupa Bayanlar Boks Şampiyonası’nda bayan boksörlerimiz fırtına gibi esmeye devam ediyor.
Ukrayna’nın Nikolaev kentinde devam eden şampiyonada dün de 4 sporcumuz yarı finale yükselerek madalyayı garantiledi. 51 kilo temsilcimiz Sümeyra Yazıcı Rus Kulesheva’yı oldukça çekişmeli geçen bir maçta 6-3 mağlup etmeyi başardı. 57 kilo temsilcimiz Nagehan Gül ise Alman Bugar’ 2-0’la geçerek yarı finale adını yazdırdı.

Haberin Devamı

Işık saçıyorlar
60 kilo boksörümüz Meryem Aslan Zeybek, Rus Bondareva karşısında oldukça etkili bir maç çıkartarak ringden 7-2 galip ayrıldı ve madalyayı garantileyen bir başka sporcumuz oldu.
64 kilodaki Avrupa ve Dünya şampiyonu boksörümüz Gülsüm Tatar ise kilosunun favori isimlerinden İngiliz Jonas ile nefes kesen bir maç yaptı. Ringden 6-4 galip ayrılan sporcumuz bu başarısıyla yarı final vizesini de kapmış oldu. Şampiyonada Rus Gnevanova’ya 11-0 yenilen 46 kilo Serpil Yassıkaya, Macar Csik’e 5-4 yenilen 48 kilo Derya Aktop ve Rus Sinetskaya’ya 3. raundda abondone ile kaybeden 75 kilo Elif Güneri elenerek tribüne çıktılar.

Yazarlar