ING Basketbol Süper Ligi Banvit’te bayram

Banvit’te bayram

04.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beko Basketbol Ligi’nde tarihinde ilk kez finale adını yazdıran Bandırma ekibinde büyük bir sevinç yaşanırken, kulüp başkanı Özkan Kılıç, “Şimdi bizi zorlu bir final serisi bekliyor” dedi

Banvit’te bayram

Beko Basketbol Ligi play-off yarı finalinde Anadolu Efes’i eleyerek finale çıkan Banvit’te büyük sevinç yaşanıyor. Kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Özkan Kılıç, “Kulüp tarihimizdeki bir ilki yaşadık. Bütün Banvit ailesi olarak, bu finalin Bandırma’ya hayırlı olmasını istiyorum. Şimdi bizi zorlu bir final serisi bekliyor” dedi.
Kılıç konuşmasına şöyle devam etti: “Anadolu Efes karşısında oyuncularımız olağanüstü mücadele etti ve bunun karşılığında da ilk kez final oynama şansı bulduk. Anadolu’dan böyle bir ses getirmek bizi gerçekten onurlandırdı. Sporseverlerin vereceği destekle finalde başarılı olmak istiyoruz.”
Kulüp olarak büyük bir başarı yakaladıklarını belirten Başantrenör Orhun Ene ise “Finale yükselmek, Banvit tarihi için büyük bir başarıdır. Ancak bunu kendi açımdan bir başarı olarak görmüyorum. Ne zaman ki şampiyon olarak büyük bir kupa kaldırırız, kendimi o zaman başarılı sayarım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Final biletleri satışa çıktı
Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Galatasaray Medical Park ile Banvit arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak ilk iki maçın biletleri satışa çıktı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Çarşamba ve Cuma günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaların biletleri, Biletix internet sitesinden ve gişelerinden, maç günü de salon gişelerinden temin edilebilir” ifadeleri kullanıldı.