Basaksehir "Barcelona gibi oynadık"

"Barcelona gibi oynadık"

12.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Tudor’un dediği doğru, Barcelona gibi oynadık” diye konuştu. Gümüşdağ, mücadele ettikleri iki kulvar içinde ligde Beşiktaş’ın avantajları olduğuna dikkat çekti, kupa için, “Neden olmasın” dedi.

Barcelona gibi oynadık

Galatasaray’ı yenerek Şampiyonlar Ligi yolunda büyük avantaj sağlayan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, şu ana kadarki performanslarının şampiyonluk kadar değerli olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Radyospor’a konuşan Gümüşdağ, “Biz şampiyonluk hedefini ağzımıza almadık. Zaten şu ana kadar ki performansımız şampiyonluk kadar değerli. Galatasaray’ı yendiğimiz halde hâlâ ben şampiyonluktan bahsetmiyorum. Daha 7 hafta var ve maçları tek tek düşünüyoruz. Biz şansımızı sonuna kadar değerlendirip, sonunda nerede olacağımızı hep beraber görmek istiyoruz” dedi.

Göksel Gümüşdağ şöyle devam etti:

“İki kulvarda da yarışa devam ediyoruz, tabi Beşiktaş’ın tecrübeleri avantajları var ama biz de mücadele edeceğiz. Kupada ise neden şampiyonluk olmasın? Bizim de herkes kadar şansımız var.”

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor’un “Sanki Camp Nou’da Barcelona karşısına çıkmıştık” sözlerini de yorumlayan Medipol Başakşehir Başkanı, “Ben Tudor’a cevap vermiş olmayayım ama gerçekten de Tudor’un dediği doğru; Barcelona gibi oynadık” ifadesini kullandı.

Yazarlar