Dünyadan Futbol Barcelona yılın takımı, Messi ise Yılın Futbolcusu ödülüne layık görüldü

Barcelona yılın takımı, Messi ise Yılın Futbolcusu ödülüne layık görüldü

28.12.2015 - 12:54 | Son Güncellenme:

Dubai'de düzenlenen Globe Soccer ödül töreninde futbolun en iyi isimleri ödüllerine aldı. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Yılın Futbolcusu ödülüne layık görülürken, Barcelona Yılın Takımı seçildi.

Barcelona yılın takımı, Messi ise Yılın Futbolcusu ödülüne layık görüldü

Dubai'de futbolun en iyi isimlerinin ödüllendirildiği Globe Soccer ödülleri dağıtıldı. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi yılın futbolcusu seçildi.

Haberin Devamı

Ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yapan Messi, kendi başarısından çok takım başarısına önem verdiğini ama yine de böyle özel bir ödüle layık görüldüğü için mutlu olduğunu söyledi. Son olarak FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda zafere ulaşarak 2015'teki 5. şampiyonluğunu elde eden Barcelona yılın takımı ödülünü aldı.

Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi ile Avrupa transfer piyasasında ses getiren Ahmet Bulut en iyi menajer kategorisinde adaydı ancak bu ödülü kazanan isim Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho gibi isimlerin menajeri Jorge Mendes oldu.

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın da aday olduğu yılın hakemi ödülünü ise Özbekistan'dan Ravşan Irmatov seçildi.

En iyi teknik direktör ödülünü Belçika Milli Takımı'nı çalıştıran Marc Wilmots aldı. Andrea Pirlo ve Frank Lampard ise gecenin onur ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

(Ntvspor)

Yazarlar