İspanya La Liga Barcelona'da kaos çıktı! İlkay Gündoğan'ın sözleri kriz yarattı

Barcelona'da kaos çıktı! İlkay Gündoğan'ın sözleri kriz yarattı

30.10.2023 - 20:00 | Son Güncellenme:

La Liga'nın 11'inci haftasındaki El Clasico'da Real Madrid'e 2-1 mağlup olan Barcelona'da iç karışıklık oluştuğu iddia edildi. İlkay Gündoğan'ın açıklamalarının ardından kulüp içerisinde kriz çıktığı belirtildi.

Barcelonada kaos çıktı İlkay Gündoğanın sözleri kriz yarattı

Barcelona, İspanya La Liga'nın 11'inci haftasında Real Madrid'i konuk ettiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve rakibine 2-1'lik skorla yenildi. Barcelona'da yaşanan bu kayıp sonrası İlkay Gündoğan, takım arkadaşlarına tepki gösterdi.

Haberin Devamı

İlkay Gündoğan'ın açıklamalarının ardından Barcelona'da futbolcular arasında kriz çıktığı iddia edildi. Real Madrid'e kaybettikten sonra konuşan İlkay Gündoğan, "Aşırıya kaçmadan dürüst olmak istiyorum. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama soyunma odasındaydım, oyuncular üzgün ama böylesine önemli bir maç ve böyle adil olmayan bir sonuçtan sonra daha fazla hayal kırıklığı ve öfke görmek isterdim. Ben buraya bu tür maçları kaybetmek ya da puan farkının açılmasına izin vermek için gelmedim. Tecrübeli bir oyuncu olarak benim de 'takımın böyle şeylere izin vermemesi' gibi bir sorumluluğum var. Dirence ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Barcelonada kaos çıktı İlkay Gündoğanın sözleri kriz yarattı

İspanya basınından Mundo Deportivo'da yer alan habere göre; İlkay Gündoğan'ın bu açıklamaları soyunma odasında şok etkisi yarattı. Katalan ekibinde Xavi Hernandez'in İlkay Gündoğan'ın bu tepkisini haklı bulduğu ancak yönetim ve bazı futbolcuların, eleştirilerin kamuoyu önünde yapılmasına tepki gösterdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Barcelona'da Frenkie de Jong ve Gavi'nin İlkay Gündoğan'a destek verdiği vurgulandı. Barcelona'da bazı futbolcuların El Clasico mağlubiyetine rağmen soyunma odasındaki rahat tavırlarının genç oyuncuları da sinirlendirdiği aktarıldı.

İlkay Gündoğan sezon başında imza attığı Barcelona'da 14 maça çıktı. 33 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 1 gol ile 4 asist üretti.

Yazarlar