Skorer "Barış ve Mehmet örnek olsun"

"Barış ve Mehmet örnek olsun"

06.11.2009 - 16:10 | Son Güncellenme:

Rijkaard, maçtan sonra futbolcularıyla yaptığı toplantıda Mehmet ve Barış'ı örnek vererek şunları söyledi

Barış ve Mehmet örnek olsun

Galatasaray'da uzun süren yedeklikten sonra son iki maçtır formayı kapan Barış ve Mehmet Topal'in, Dinamo Bükreş maçıyla yerlerini garantiledikleri öğrenildi.

Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın maçtan sonra futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Mehmet ve Barış herkese örnek olsun. Yedek beklerken çalışmalarına devam ettiler; yılmadılar. Şans buldukları anda da değişmez isimler oldular. Herkes için bu geçerli. Yedek kulübesindeki her oyuncu şans bulabilir. Bunu değerlendiren değişmez olur, değerlendiremeyen kulübede kalır" dediği belirtildi.

Son iki maçta gol yemediklerini hatırlatan Rijkaard'ın "Bunun için hepinizi kutluyorum. Sezon başından bu yana en çok eleştirilen yönümüz her maçta gol yiyor olmamızdı. Orta sahada görevlendirdiğimiz çok koyan arkadaşlarımız çok yararlı oldu. Bundan sonra da aynı şekilde devam etmenizi istiyorum. Son iki maçı kazandık diye eleştiriler rafa kalktı. Ama mükemmel olduğumuzu düşünmeyin. Çünkü değiliz. Daha az pozisyon veriyoruz ama bulduklarımızı da cömertçe harcıyoruz. Şu anda en büyük zaafımız bu" diye konuştuğu öğrenildi.

Sarı kırmızılı takım, Romanya'dan döner dönmez Diyarbakırspor maçının hazırlıklarına Florya'da yaptığı antrenmanla başladı.

Bükreş'teki maçta sakatlandığı için oyundan çıkan Nonda'nun durumunun iyi olduğu ve Diyarbakır'da oynayabileceği belirtildi. Cezalı olan Mustafa Sarp'ın yerine ise Ayhan'ın görev yapacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

(Ligtv)

Yazarlar