Basaksehir Başakşehir Ağrı'da ödül törenine katıldı

Başakşehir Ağrı'da ödül törenine katıldı

20.01.2016 - 20:39 | Son Güncellenme:

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve takım kaptanı Emre Belözoğlu, AK Parti Ağrı İl Teşkilatı tarafından düzenlenen AK Gençlik Futbol Turnuvası'nın ödül törenine katıldı.

Başakşehir Ağrıda ödül törenine katıldı

Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende bir konuşma yapan Gümüşdağ, Medipol Başakşehir'i Ağrı'ya getirerek, Ağrıspor ile bir maç yaptıracağını söyledi.

Haberin Devamı

Ağrı'ya ilk defa geldiğini belirten Gümüşdağ, "Ağrı çok soğuk bir şehir ama soğuk olması da ayrı bir güzel. Böyle kar örtüsüyle kaplı bir şehir görmedik. Ben Ağrı'yı ve Ağrı insanını çok sevdim" dedi.

Gümüşdağ, turnuvada yer alan bütün sporcuları tebrik ederken ve organizasyondan dolayı AK Parti İl Teşkilatı ile İl Başkanı Kemal Atmaca'ya teşekkür etti.

Medipol Başakşehir takımı kaptanı Emre Belözoğlu da dünyanın birçok ülkesinde futbol oynadığını ancak Anadolu insanını hiçbir şeye değişmeyeceğini anlattı.

Ağrı'ya hayatında ilk defa geldiğini dile getiren Belözoğlu, şunları kaydetti:

"İstanbul'dan da duyduğum kadarıyla Ağrı'nın çok soğuk bir şehir olduğu söyleniyordu. Buradaki insanların sıcaklığını ve samimiyetini gördüm. İlgi ve alakanızdan dolayı beni çok utandırdınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun."

Haberin Devamı

AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca da gençlerin kahvehane köşelerinde vakit geçirmelerini istemediklerini, bu yüzden buna benzer organizasyonlar yaptıklarını anlattı.

AK Gençlik Futbol Turnuvası'nda Ceylanlı Spor şampiyon olurken, Fatih Mahallesi Futbol Kulübü ikinci ve Abide Mahallesi Futbol Kulübü ise üçüncü sırayı aldı.

Düzenlenen tören sonrasında dereceye giren sporcu ve takımlara ödülleri verildi.

Törene, Ağrı Valisi Musa Işın, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Ağrılı iş adamı Adem Atmaca ile partililer, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Program sonrası Gümüşdağ ile Emre, kentteki Alpaslan İlkokulundaki öğrencilerle bir araya gelerek çocuklara imzalı forma hediye etti.

Yazarlar