Basaksehir Başakşehir, Caner Erkin ile yollarını ayırdı! İşte yeni adresi

Başakşehir, Caner Erkin ile yollarını ayırdı! İşte yeni adresi

15.06.2023 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası Final maçındaki hareketi olay yaratan Caner Erkin'in Başakşehir'deki geleceği belli oldu. İstanbul ekibi ayrılığı resmen açıkladı. Deneyimli sol bekin yeni adresi belli oldu.

Başakşehir, Caner Erkin ile yollarını ayırdı İşte yeni adresi

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Caner Erkin ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Haberin Devamı

FORMASINI YERE FIRLATTI

Ziraat Türkiye Kupası Final maçında Başakşehir forması giyen Caner Erkin'in oyundan çıkarken sergilediği sinirli tavır dikkat çekmişti. Hocasının uzattığı eli geri çevirmese de Caner Erkin'in karardan pek memnun olmadığı belliydi. Daha sonra ise Caner Erkin, formasını çıkararak yere fırlattı. Tecrübeli oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

BAŞAKŞEHİR KARNESİ

Bu sezon Başakşehir forması ile toplam 10 resmi maça çıkan Caner Erkin, söz konusu maçlarda takım arkadaşlarına 2 kez gol pası verdi 

AYRILIK AÇIKLANDI

Başakşehir'den gelen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Futbolcumuz Caner Erkin'in sözleşmesi sona ermiştir. Caner'e kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Haberin Devamı

EYÜPSPOR YOLUNDA

A Milli Takım'la 63 maça çıkan, kariyerinde CSKA Moskova ve Inter gibi yurtdışı maceraları da yaşayan tecrübeli oyuncunun ismi Eyüpspor'la anılıyordu. Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı, kadrosunda Süper Lig'de uzun yıllar oynamış deneyimli isimleri bulunduran 1.Lig ekibi, Caner Erkin'le ilgileniyor. Arda Turan'la yakın ilişkisi de deneyimli sol beki Eflatun-Sarılılar'a yakınlaştırıyor.

Yazarlar