Basaksehir Başakşehir’in kader virajı!

Başakşehir’in kader virajı!

04.02.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Lig lideri Medipol Başakşehir, şampiyonluk yarışında çok önemli bir yolculuğa çıkacak. Turuncu-lacivertliler, arka arkaya Konya, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarıyla kaderini belirleyecek.

Başakşehir’in kader virajı

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Sezonun flaş takımı olarak dikkat çeken Medipol Başakşehir, kritik bir döneme giriyor. 20. haftaya liderlik koltuğunda giren İstanbul ekibi, zor bir fikstüre başlıyor.

İlk olarak bugün ligde küme düşme hattında olan ancak devre arasında kadrosunu Jahovic, Eto’o ve Volkan Şen gibi yıldızlarla dolduran Atiker Konyaspor’a konuk olacak turuncu-lacivertliler, hemen akabinde Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Ligdeki rakiplerinden olan sarı-lacivertlilere karşı, evindeki son 5 maçını kaybetmeyen Abdullah Avcı ve takımı, 21. haftada da Trabzonspor deplasmanına konuk olacak.

Arka arkaya çıkılacak zorlu maçların şampiyonluk yolunda önemli bir viraj olduğunu düşünen Başakşehir’in hazırlıkları tamam gözüküyor. Sezon başından bu yana rakiplerini hem istatistiki anlamda hem de taktiksel olarak analiz etmesiyle öne çıkan Abdullah Avcı ve teknik heyeti, zorlu maçları da enine boyuna hesap edecek. Başakşehir’in en büyük avantajı ise rakiplerini bu süreç sonrası rahatça izleyebilmesi.

Haberin Devamı

Atiker Konyaspor’u kupada Galatasaray önünde takip eden Abdullah Avcı ve ekibi, geçen haftaki Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla da hemen akabinde gelecek iki rakibini izledi.

Clichy endişesi
M.Başakşehir’de zorlu fikstür öncesi cezalı bulunmuyor.
Turuncu-lacivertlilerde Attamah’ın da cezasını tamamlamasıyla eksik kalmadı. Ancak tek sıkıntı sınırdaki Clichy oldu. Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi tecrübeli sol bekinin cezalı duruma düşmesini istemiyor. Avcı, zorlu maçlarda böylesi bir kayıptan çekiniyor.
Başakşehir’in kader virajı