Skorer Başaktör Rijkaard

Başaktör Rijkaard

08.11.2009 - 00:01 | Son Güncellenme:

Harry Kewell, Galatasaray’ın başarısındaki en önemli faktörün Hollandalı teknik adam olduğunu söyledi, “Rijkaard’dan çok şey öğreniyoruz. Artık takımımızdan sadece iyi şeyler çıkar” dedi

Başaktör Rijkaard

UEFA Avrupa Ligi’nde 2. tura yükselen Galatasaray’ın, Dinamo Bükreş’i 3-0 yendiği maçta harika performansını attığı golle de süslemeyi bilen Harry Kewell, Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın, sarı-kırmızılıların başarısındaki temel öğe olduğunu vurguladı.
UEFA’nın resmi internet sitesi uefa.com’da, “Rijkaard faktörü, Galatasaray’ı yükseltiyor” başlıklı yazıda görüşlerine başvurulan Avustralyalı yıldız, “Şu anda başımızda çok iyi bir teknik direktör var. Oyuncular ondan çok şeyler öğreniyor. Bundan dolayı takımımızdan artık sadece iyi şeyler ortaya çıkar” şeklindeki sözleriyle hocasına övgüler yağdırdı.
Sarı-kırmızılı futbolcu, “Rijkaard bana güven verdi. Onun karşısında her zaman kendinizi kanıtlamalısınız. Sizin dikkatli olmanızı sağlıyor. Eğer gevşemeye başlarsanız, bunu size bildiriyor ama bunu güzel bir şekilde söylüyor” ifadeleriyle Hollandalı çalıştırıcının, kendisinin bireysel olarak gelişmesine de katkı yaptığını ifade etti.
Kewell, “İyi futbolcularla oynamak çok güzel. Çok çalışkanlar, azimliler ve kendilerini geliştirmek istiyorlar” diyerek Avrupa Ligi’nde elde edilen başarının takımın ortak ürünü olduğuna vurgu yaptı.