Skorer ‘Başbakan mı istedi?’

‘Başbakan mı istedi?’

09.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, Habertürk TV’ye önemli açıklamalar yaptı.

‘Başbakan mı istedi’

Işık, Yıldırım’ın, UEFA Başkanı Michel Platini’ye açtığı şahsi davayı geri çekmesiyle ilgili soruya, “Bu özel bir konu. Aziz Yıldırım, Platini’ye şahsi davasını geri çekmiş sayılmaz, ama çekilmesi konusunda çok sevdiğimiz, çok kıymetli bir şahıstan bize haber geldi. ‘Böyle olması iyi olur’ diye. Biz de bunu tetiklemiyoruz” yanıtını verdi. Avukat Işık, “O çok değerli kişi Başbakan Erdoğan mı?” sorusuna karşılık ise gülümseyerek, “Bu konuda cevap veremiyoruz şu an” demekle yetindi.
Bu arada Başkan Aziz Yıldırım, Özel Yetkili Mahkemeler’de kendisi hakkında verilen tutuklama kararının kanun yararına bozulması için Adalet Bakanlığı’na dilekçe verdi. Faik Işık’ın hazırladığı dilekçede, Özel Yetkili Mahkeme’de, DGM yöntemlerinin kullanılıyor olması gerekçe olarak gösterildi.

Haberin Devamı

Çelikel aday oldu

Fenerbahçe Kulübü Kongre Üyesi Murat Çelikel, 19-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak seçimli genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Çelikel, Hilton Oteli’nde düzenlediği basın toplantısında, 3 Temmuz’dan sonra yaşananların Fenerbahçe Kulübü’nün sağlıklı bir yönetime olan ihtiyacını ortaya koyduğunu belirterek, “Aziz Yıldırım’ın tutuklu olmasından dolayı haklarını gerçekten savunamaması ve yönetim kurulunun da almış olduğu hatalı kararlardan dolayı aday oldum. Başkan olduğumda inşallah Aziz Bey’in haklarını sonuna kadar savunacağım” diye konuştu. 48 yaşındaki işadamı Çelikel, 1986 ve 1987 yıllarında İstanbulspor’da başkanlık yapmıştı.