Adana Demirspor Başkan Sancak açıkladı: Balotelli, İtalya Milli Takımı'nda

Başkan Sancak açıkladı: Balotelli, İtalya Milli Takımı'nda

24.01.2022 - 15:00 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Skorer'e yaptığı özel açıklamada deneyimli golcünün İtalya Milli Takımı'na çağrıldığını duyurdu.

Başkan Sancak açıkladı: Balotelli, İtalya Milli Takımında

NERGİS AŞKIN-SKORER ÖZEL

Haberin Devamı

Adana Demirspor'un süper forveti Mario Balotelli, yaklaşık 3.5 yıl sonra İtalya Milli Takımı'na çağrıldı.

Skorer'e konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, deneyimli golcünün İtalya Milli Takımı'na çağrıldığını belirterek "Yarın İtalya'ya gidecek" açıklamasını yaptı.

36 resmi maçta 14 gol attı

Mario Balotelli, İtalya Milli Takımı'nda 36 resmi maçta forma giydi. Tecrübeli santrfor bu mücadelelerde 14 gol attı. Mario Balotelli en son 7 Eylül 2018'de UEFA Uluslar Ligi grubunda oynanan Polonya maçında İtalya Milli Takımı forması giymişti.

Bu arada İtalya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Fabio Capello, Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli için konuştu.

"BALOTELLI KALİTELİ BİR İSİM"

Sporx'te yer alan habere göre; Capello, "Mancini, Balotelli'yi Manchester City'ye transfer etti. Inter'de de Balotelli ile beraber çalıştı. Balotelli'yi çok iyi tanıyor. Mancini benim güvendiğim bir teknik direktör ve bu onun kararı. Milli Takım'a yüzde yüzde 110 verecek oyuncular lazım. Balotelli'nin de kalitesi var. Bu, onun kendisini nasıl sunduğuyla alakalı, ne yapmak istediği ve nereye varmak istediği konusunda artık olgunluk çağında bir futbolcu" dedi.

Haberin Devamı