Basketbol Basketbol Federasyonu'nda görev dağılımı yapıldı

Basketbol Federasyonu'nda görev dağılımı yapıldı

09.11.2012 - 10:26 | Son Güncellenme:

Hüsnü Karagözoğlu, Akın Süel, Ali Osman Tobay ve Dinçer Çetintaş Türkiye Basketbol Federasyonu asbaşkanlık görevine getirildi.

Basketbol Federasyonunda görev dağılımı yapıldı

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı.

Turgay Demirel başkanlığındaki federasyon yönetim kurulu olağan toplantısında, üyelerin görev, sorumluluk ve faaliyet alanlarının belirlendiği bildirildi.

Federasyondan yapılan açıklamada, yeni dönem görev dağılımına göre Hüsnü Karagözoğlu, Akın Süel, Ali Osman Tobay ve Dinçer Çetintaş asbaşkanlığa getirilen isimler oldu.

Ayrıca, Ogün Bahadır ve Alpay Ünal kurumsal sivil toplum örgütlerinden, Jülide Sonat ve Harun Erdenay milli takımlardan, Ali Osman Tobay kurumsal medya ilişkilerinden, Akın Süel kurullar koordinasyonundan, Hüsnü Karagözoğlu ise mali ve idari konulardan sorumlu üyeler olarak atandılar.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nda çalışma grupları ise şu şekilde yapılandırıldı: Yatırımlar Çalışma Grubu: Kemal Akar, Ahmet Ağırman, Şükrü Tara, Fikret Akova Bölgesel Yapılanma Grubu: Mehmet Küçük, Alper Arıkoğlu, Aydın Şerbetçioğlu, Kamil Uzun Kadın Basketbol Ligleri Çalışma Grubu: Jülide Sonat, Erol Ertan, Kamil Uzun, Fikret Akova, Aydın Şerbetçioğlu Erkek Basketbol Ligleri Çalışma Grubu: Hüsnü Karagözoğlu, Akın Süel,Dinçer Çetintaş Altyapı Milli Takımlar Çalışma Grubu: Jülide Sonat, Celal Arısan, Şükrü Tara, Alper Arıkoğlu Dış İlişkiler Çalışma Grubu: Firuz Bağlıkaya, Tolga Egemen, Dinçer Çetintaş Sponsorluk ve İş Geliştirme Çalışma Grubu: Atilla Kurama, Tolga Egemen, Ali Osman Tobay Tesisler Çalışma Grubu: Ahmet Ağırman, Şükrü Tara

(AA)