BursaSpor Batalla: Daum bana saygısızlık etti

Batalla: Daum bana saygısızlık etti

25.11.2013 - 11:11 | Son Güncellenme:

Bursaspor'da idmanlara çıkmayacağını açıklayan Juan Pablo Batalla, yaşananlara dair bir basın toplantısı düzenledi.

Batalla: Daum bana saygısızlık etti

İşte Batalla'nın açıklamaları;

"Ekonomik olarak bir sıkıntım olmadı. Teknik olarak hocayla sıkıntımız oldu. Bana hak etmediğim saygısızca davranıştan dolayı bu açıklamaları yapmak istedim."

"Özür dilemeyeceğim"

"3 ay evvel kontratımı yeniledik. Düşüncemiz kalmak ancak hocanın ve sayın başkanın bana karşı davranışlarından dolayın huzursuz hissediyorum. Gidip gitmeyeceğimi zamana bırakmamız lazım."
"Özür dileyecek bir hata yapmadım neden özür dileyeyim. Benden bunu bekliyorlarsa söyleyecek çok sözüm yok."

Türkiye'de Bursapsor'da gözümü açtım. Jübile mi bile burada ayarlamıştım. Başka bir kulüpte anlaşmam olacak olsaydı benim kulübümün haberi olurdu ve Ben kendi kendime böyle bir şey yapma hakkına sahip değilim.

Haberin Devamı

Daum nasıl kelimeler kullandı Batalla'ya karşı?

Oraları fazla açıklamak istemiyorum. Çünkü soyunma odasında nasıl bir konuşma tarzı olabilir o şekilde konuşmalar geçti ve bu konuşmalar beni gerçekten üzdü. Sayın hocamızla devam edersem çalışmaya olmayacak yapamayacağım o yüzden bu düşünceleri size aktarıyorum.

Bana karşı yapılan destek dolayı mutluyum ama ben de aynı şekilde onları sevdim söyleyecek söz bulamıyorum. Üzgünüm. Çünkü ben buraya geldiğimde futbol hayatımı burada kapatmayı düşünüyordum ama beni hayal kırıklığına uğrattılar.

Bursaspor sevgisi ile Batalla sevgisi aynı orana geldi. Batalla satılmak istendi mi? Hangi teklifler geldi?

Katar'dan bir teklif geldi. Buradaki kazancımın iki misliydi ama ben burada mutlu olduğum için ben burada kaldım. Böyle bir teklifi kabul etmedim ve burada kalmak istediğimi belirttim.

Batalla kendisine verilecek ceza için ne düşünüyor?

Ceza olayı doğrudur o sorun değil ama bugün kü şartlar altında hocamız olduğu sürece ben malesef devam edemeyeceğim. Ben teknik hocayla devam edemem. Başkanımızın da bana karşı bazı kırıcı kelimeleri de durumun bu noktaya

Bursaspor yönetimi kendisi gitmek istemiyorum demesine rağmen göndermek istedi mi?

Katar'dan gelen teklif kendisine sunulmuş ama kalmak istediği için tamam dendi . Yönetim zaten satmak istemiyordu.

Batalla'nın bu açıklaması profesyonelliğe yakışmıyor? Başka oyuncularda böyle yapabilir

Bazı oyuncular vardır. Her kişinin karakteri farklıdır. Hocayla çok iyi kişiler var hoca onlar ne derse desin bir şey demiyor.