BursaSpor Batalla geri dönüyor!

Batalla geri dönüyor!

03.05.2014 - 12:25 | Son Güncellenme:

Beijing Guoan kulübüne 3.5 milyon euroya satılan Arjantinli yıldızın sözleşmesinde ‘4 milyon euroya geri döner’ maddesi bulunuyor. Taraftarlar, yeni seçilecek başkanın Batalla’yı getirmesini bekliyor.

Batalla geri dönüyor

16-23 Mayıs tarihlerinde olağanüstü genel kurula gidecek olan Bursaspor’da sıcak saatler yaşanıyor. İlhan Uslu ve Mesut Mestan dışında şu anda net bir isim aday olarak ortaya çıkmadı, ancak kulislerde konuşulan iddia Hayri Yazıcı’nın da liste hazırladığı yönünde. Esas bomba ise Batalla. Erkan Körüstan’ın 3.5 milyon euro karşılığında Çin kulübü Beijing Guoan’a sattığı ‘Süper Bücür’ yeniden yeşil-beyazlı formayı giyebilir.

Sözleşmesinde ‘4 milyon euroya geri döner’ maddesi bulunan Batalla, taraftarın iştahını kabartıyor. Bursasporlular’ın gidişine çok üzüldüğü Arjantinli futbolcu, “Türkiye’de Bursaspor’dan başka bir takımın formasını giymem” diyerek söz vermişti.

GELECEK YIL 3.5 MİLYON…

Başkan adaylarının ise en büyük hedefi efsaneyi geri döndürmek. Batalla için bu sezon 4 milyon euro, gelecek yıl ise 3.5 milyon euroya serbest kalır şeklinde madde yer alıyor. 30 yaşındaki futbolcu Çin’de 9 maça çıkarken, 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haberin Devamı

BATALLA DURDURULAMIYOR! 2 MAÇTA 2 GOL

Batalla geri dönüyor

(Amkspor)

Yazarlar