BursaSpor Batalla'nın Fenerbahçe maçındaki müthiş performansının sırrı

Batalla'nın Fenerbahçe maçındaki müthiş performansının sırrı

22.11.2013 - 16:44 | Son Güncellenme:

Bursaspor'da patlak veren Arjantinli futbolcu Batalla olayının perde arkası aralanmaya başladı. Muhabirimiz Senad Ok, yaptığı çıkış ile Süper Lig'de gündemi değiştiren Batalla ile ilgili çarpıcı detaylara ulaştı.

Batallanın Fenerbahçe maçındaki müthiş performansının sırrı

Senad Ok/ Skorer Özel

Haberin Devamı

Takımda mutsuz olduğu için ayrılmak istediğini söyleyen Batalla'nın sezon başında Rusya Ligi'nden çok cazip bir teklif aldığı öğrenildi. Bu teklifin 12 milyon euro civarında olduğu belirtildi. Bursaspor yönetimi bu teklifi Daum ile paylaştı ancak Alman teknik adam Batalla'nın vazgeçilmez futbolcusu olduğunu söyledi. Yönetim çözümü, Arjantinli futbolcuyu kadroda tutabilmek için 700 bin euroluk zam yapmakta buldu.

Ancak ligde 12. haftaya girilirken Batalla'nın tek bir maç dışında gösterdiği performans teknik heyet ve camiayı memnun etmedi. Spor Toto Süper Lig'de, Fenerbahçe'nin Bursaspor deplasmanına konuk olduğu 10. hafta mücadelesinde Batalla'nın gösterdiği müthiş performans başta Daum olmak üzere izleyenleri şaşkına çevirdi. Ancak bu performansın arkasındaki sebep daha sonra ortaya çıktı. Bu maçta Batalla'nın performansını görmek için tribünde bulunan misafirler vardı. Batalla'nın transfer için sahada şov yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bugün ise takımdan ayrılmak isteyen Batalla'nın çok iyi bir teklif aldığı ve gitmek için bu yola başvurduğu belirtiliyor. Ayrıca Arjantinli futbolcunun kulüpten alacaklarını tahsil ettiği ortaya çıktı.

Bursaspor Kulübü'nde Batalla ile Daum arasında hiç bir problem olmadığı belirtilirken, Arjantinli oyuncu 1-2 hafta içinde çok ciddi bir teklif gelmesi bekleniyor.

Batalla kampa gelmedi

Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa karşılaşmasında oynamayacağını menajeri aracılığıyla yönetim kuruluna bildiren Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla, maç öncesi düzenlenen kampa katılmadı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yarın yapılacak Kasımpaşa maçında forma giymek istemediğini dün menajeri Suzan Naguf aracılığıyla yönetime ileten Batalla, kamp için Özlüce Tesisleri'ne gelmedi.

Tesislerde toplanan yeşil-beyazlı yöneticilerin, Batalla hakkında sergileyecekleri tutum konusunda görüş alışverişinde bulunduğu, Arjantinli oyuncunun ise ailesiyle İstanbul'a gittiği öğrenildi.