Futbol Bayern Münih Borussia Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda

Bayern Münih Borussia Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda

25.05.2013 - 10:27 | Son Güncellenme:

Bayern Münih Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi finali hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih Borussia Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda

Şampiyonlar Ligi finali

Bayern Münih Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi finali hangi gün ?.Bayern Münih Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi finali maçı hangi kanalda ?Bayern Münih Borussia maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?Bayern Münih Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi Finali hakkında tüm merak edilenler burada!

Şampiyonlar Ligi final maçı

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final maçı yarın İngiltere’nin başkenti Londra’da oynanacak.
İki Alman ekibi Bayern Münih ile Borussia Dortmund, Wembley Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
İtalyan hakem Nicola Rizzoli’nin yöneteceği karşılaşma TSİ 21.45’te başlayacak. Rizzoli’nin yardımcılıklarını Renato Faverani ile Andrea Stefani yapacak.

Bayern Münih Borussia Dortmund maçı

25 Mayıs Cumartesi günü oynanacak olan Şampiyonlar Ligi'nde, Barcelona ve Real Madrid'i saf dışı bırakarak finale kalan iki Alman takımı karşı karşıya gelecek. Bayern Münih ve Borussia Dortmund arasında oynanacak olan final Londra'nın Wembley Stadın da oynanacak.

Stadın 150. yılı olması nedeniyle UEFA maçın burada oynanmasına karar verdi. Maç tarihi 25 Mayıs 2013 olarak açıklandı. Bu Wembley stadyumunda oynanan 7. final maçı olacak. 25 Mayıs saat 21.45'te Londra'nın Wembley Stadı'nda karşılacak iki Alman takımının maçı Star TV'den canlı yayınlanacak.

Bayern Münih Borussia Dortmund maçı saat kaçta

Bayern Münih Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi Finali rotahaber.com farkıyla sizlerle olacaktır.

Bayern Münih Borussia Dortmund 25 mayıs 2013 Cumartesi gecesi saat 21.45'te karşı karşıya gelecekler. Maçı Star tv naklen yayınlanacak.

Kupa Almanya'ya gidecek
Bayern Münih Borussia Dortmund maçı hangi kanalda
Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez iki Alman takımı finalde karşı karşıya geliyor. Borussia Dortmund ile Bayern Münih, 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü İngiltere’nin Wembley Stadındaki final karşılaşmasında, Avrupa’nın lideri olmak için kıran kırana mücadele edecek. Bayern Münih, son 4 yılda 3. kez adını finale yazdırmış durumda. Borussia Dortmund takımı ise 1997 yılındaki şampiyonluğuyla kupayı 1 kez müzesine götürebilmişti. Bu dev maçta kesin olan bir şey varsa o da Şampiyonlar Ligi kupasının bu sene Almanya’ya gideceği.

Şampiyonlar Ligi finalini Çakır'a vermediler

UEFA, Bayern Münih ile Borussia Dortmund arasındaki Şampiyonlar Ligi final maçını yönetecek hakem açıklandı. Yapılan açıklamaya göre final maçını İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.

Rizzoli'nin yardımcılıklarını ise Renato Faverani ve Andrea Stefani yapacak. Final maçının dördüncü hakemi ise Sloven hakem Damir Skomina