Almanya Bundesliga Bayern Münih - Darmstadt: 1-0

Bayern Münih - Darmstadt: 1-0

16.12.2015 - 00:07 | Son Güncellenme:

Almanya Kupası'nda Bayern Münih, Bayer Leverkusen, Heidenheim ve Werder Bremen rakiplerini yenerek çeyrek finale yükseldi.

Bayern Münih - Darmstadt: 1-0

Almanya Kupası'nda oynanan 3. tur karşılaşmalarında rakiplerini mağlup eden Bayern Münih, Bayer Leverkusen, Heidenheim ve Werder Bremen takımları çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

Bayern Münih 1-0 Darmstadt

Bayern Münih sahasında Darmstadt'ı 40. dakikada Xabi Alonso'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Bir üst tura çıkan Bayern Münih'in oyuncuları karşılaşmanın ardından, bu yıl Allianz Arena'da oynadıkları son maç olması sebebiyle "Her şey için teşekkürler" yazan pankartla sahada tur attı.

Unterhaching 1-3 Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen de deplasmanda 4. Lig ekibi Unterhaching'i 3-1'lik skorla geçerek, çeyrek finale yükseldi. Konuk ekibin gollerini Javier Hernandez, Stefan Kiessling ve Karim Bellarabi atarken, Unterhaching'in tek golü Maximilian Bauer kaydetti.

Erzgebirge Aue 0-2 Heidenheim

İkinci Lig takımlarından Heidenheim deplasmanda Erzgebirge Aue'yi Arne Feick ve Marc Schnatterer'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Heidenheim takımı böylelikle bir üst tura çıktı ve tarihinde ilk kez Almanya Kupası'nın çeyrek finalinde mücadele edecek.

Haberin Devamı

Borussia Mönchengladbach 3-4 Werder Bremen

Günün en gollü karşılaşmasında Werder Bremen deplasmanda Borussia Mönchenglabach'ı 4-3 yenerek, turu geçti. Konuk ekibin gollerini Janek Sternberg, Jannik Vestergaard, Claudio Pizarro ve Anthony Ujah attı. Yeşil-siyahlı ekibin golleri ise Lars Stindl ve Branimir Hrgota'dan (2) geldi.

Almanya Kupası'nda 3. tur maçları bugün (16 Aralık Çarşamba) oynanacak 4 karşılaşma ile tamamlanacak.

Bayern Münih - Darmstadt: 1-0