Futbol Bayern Münih Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bayern Münih Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

24.11.2015 - 14:51 | Son Güncellenme:

Bayern Münih Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesinde evinde Yunan temsilcisi Olympiakos'u konuk edecek. F grubunda 9 puanlı iki takımı karşı karşıya getirecek mücadele de heyecan dorukta olacak. Peki Bayern Münih Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Bayern Münih Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi 5. hafta maçında evinde Olympiakos'u konuk edecek. Bayern Münih ile Olympiakos arasındaki bu zorlu Şampiyonlar Ligi 5. hafta mücadelesi bu akşam Allianz Arena stadında oynanacak.

Haberin Devamı

Bu akşam oynanacak Bayern Münih Olympiakos maçı saat: 21.45' te başlayacak ve maçta İsveçli hakem Jonas Eriksson görev yapacak. Bayern Münih - Olympiakos Maçı Sky Sport 2/HD ekranından canlı yayınlanacak.

F Grubun da 9 puanlı iki takımı karşı karşıya getirecek Bayern Münih Olympiakos mücadelesi liderlik açısından son maçlar öncesinde büyük önem taşıyor. Bayern Münih ve Olympiakos arasında Şampiyonşar Liginde oynanan üç karşılaşmada da gülen taraf Bayern Münih oldu.

Olympiakos bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son iki deplasman maçını kazanmasını bildi. Buna karşılık Bayern Münih Şmapiyonlar Liginde en çok gol atan takım ünvanını elinde bulunduruyor.