Almanya Bundesliga Bayern Münih'te Sacha Boey fırtınası! Rekor transfer vurgusu

Bayern Münih'te Sacha Boey fırtınası! Rekor transfer vurgusu

04.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sacha Boey'in Bayern Münih'te ilk maçındaki performansı geçer not aldı. Alman basınındaki yorumlarda eski Galatasaraylı futbolcu hakkında olumlu yorumlar öne çıktı.

Bayern Münihte Sacha Boey fırtınası Rekor transfer vurgusu

Bundesliga'da Bayern Münih, evinde Borussia Mönchengladbach'ı 3-1 mağlup etti. Allianz Arena'daki karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Sacha Boey, 62.dakikada Mazraoui'nin yerine oyuna dahil oldu. Galatasaray'dan Alman ekibine transfer olan Fransız sağ bek, yeni takımının formasını ilk kez giydi.

Haberin Devamı

Maçtan önce Thomas Tuchel, yeni sağ beki Boey'e oynama şansı sözü vermişti. Ancak ilk 11'de Mazraoui'yi tercih ettikten sonra yeni transferi tercih etti. Bayern teknik direktörü karşılaşmanın ardından bu tercihini "Mazraoui doğal olarak süreçlere daha aşina. Bence Sacha için önce izleyip sonra bizim için oyunu tamamlaması iyi olur" sözleriyle açıkladı.

Bayern Münih kulübünün resmi X sosyal medya hesabında, Sacha Boey'in ilk maçına çıkmasıyla ilgili özel bir paylaşım gerçekleştirildi. Futbolcunun maçta top ayağındayken bir görselinin kullanıldığı iletide "İlk görevin için tebrikler, Sacha" ifadesi kullanıldı. Bayern'in dün en çok etkileşim alan paylaşımı oldu.

Bayern Münihte Sacha Boey fırtınası Rekor transfer vurgusu

Bavyera'nın önde gelen yayın organlarından Tageszeitung, eski Galatasaraylı futbolcunun ilk maç performansını tatmin edici buldu. Mönchengladbach karşısındaki Sacha Boey için "Bayern Münih kariyerine sağlam bir başlangıç yaptı" yorumu yapıldı.

Haberin Devamı

Abendzeitung gazetesinde de Sacha Boey'in ilk maçındaki performansı tatmin edici bulundu: "Kulüp tarihinin en pahalı kış transferi, ilk düellosunda ilk topunu kazandı. Oyuna girdikten sonra hemen takımına iyi bir katkı sağladı".

Ran internet sitesinde, 23 yaşındaki oyuncunun 30 milyon euro bonservisle transfer edildiği hatırlatması yapılarak "Sacha Boey takıma iyi uyum sağladı, bulunduğu kanadı iyi kapattı" satırlarına yer verildi.