Trabzonspor Bedava golcü Medjani

Bedava golcü Medjani

25.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cezayirli savunmacı, Süper Lig’de bu sezonki yedinci golüne ulaşırken, Trabzonspor’a son yıllarda gelen orta saha ve forvetlerden daha çok skora katkı vermesi dikkat çekti.

Bedava golcü Medjani

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Trabzonspor’un Balıkesirspor’u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada fileleri havalandıran Carl Medjani, takımına skor anlamında yaptığı katkıyı sürdürdü. Ligde toplamda 7 gole ulaşan Cezayirli, Avrupa Ligi’ndeki 1 golüyle de toplam gol sayısını 8’e yükseltti.

Bonservis bedeli ödenmeden alınan oyuncu, Karadeniz ekibine son yıllarda ciddi paralar karşılığında büyük umutlarla transfer edilen birçok yabancı forvet ve orta sahadan bile çok skor katkısında bulundu. Futbolcular için harcanan paralar söz konusu olduğunda, attığı gollerin değeri daha da artan Medjani, gol sayıları ve gol ortalamalarının bu rakamlara oranlanmasıyla son yılların en kârlı transferi olarak öne çıktı.

Asli görevi savunma olan 30 yaşındaki futbolcunun ileri çıkarak bulduğu goller, takımına kritik puanlar kazandırırken, 1 milyon euro gibi bir yabancı için cüzi sayılabilecek bir ücretle oynayan futbolcu, takımın adeta sigortası haline geldi.

Haberin Devamı

Carl Medjani, Oscar Cardozo ve Mehmet Ekici’nin ardından Trabzonspor’un en golcü ismi oldu.

Waris’e 3 talip

Bordo-mavili ekipte son dönemde forma şansı bulmaya başlayan Waris Majeed için 3 Fransız kulübün takipte olduğu iddia edildi. Gana basınında çıkan haberlere göre, bordo-mavililerde bekleneni veremeyen genç yıldızın hem formsuzluğu nedeniyle hem de yaşadığı sakatlıktan dolayı olumsuz etkilendiği aktarıldı. Ayrılmayı düşünen Waris’e Lille, Lens ve Monaco gibi Ligue 1 takımlarının talip olduğu savunuldu.

Bedava golcü Medjani

Yazarlar