BursaSpor Belluschi: Kazanmaya odaklandık

Belluschi: Kazanmaya odaklandık

21.08.2013 - 12:39 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un yıldız orta saha oyuncusu Fernando Bellushci pazar günü ligde oynayacakları Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Belluschi, "Kazanmaya odaklandık" dedi.

Belluschi: Kazanmaya odaklandık

"Herkesin bildiği gibi son şampiyon Galatasaray'a karşı oynayacağız" diyerek sözlerine başlayan Belluschi, "İyi futbolcuları var. Biz de iyi çalışıyoruz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Antrenmanların hepsi yüksek tempoda geçiyor. Kazanmaya odaklandık" diye konuştu. Belluschi sakatlığının geçtiğini ve fiziksel olarak kendisini daha iyi hissettiğini söyledi. Yetenekli futbolcu, "Fiziksel olarak çok daha iyiyim. Çok önemli maçlarda oynamadım. Bu maçlar da bize pahalıya mal oldu. Özellikle bu maçta fırsat bulursam şut atacağım. Güzel bir gol olmasını istiyorum. Atarsam çok memnun olurum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"FUTBOLDA BÖYLE ŞEYLER OLABİLİYOR"

"Twente maçında yoktun takım elendi, bu yıl da Vojvodina maçında yoktun takım yine elendi. Ne düşünüyorsun?" sorusuna Belluschi, "Fiziksel olarak sahada olmasam da düşünce olarak arkadaşlarıma her zaman destekledim. Ama futbolda böyle şeyler olabiliyor. Sahadaki futbolcular elinden gelen her şeyi yaptı" dedi.

"KENDİ TAKTİKLERİ VAR"

Teknik direktör değişikliğini de değerlendiren Belluschi, "Christoph Daum hocamızla çok uzun süre olmadı. Çok yeni. Kendi idealleri ve düşüncelerine en kısa sürede adapte olup takıma yansıtmaya planlıyoruz. Her hocanın kendi taktikleri var. Takım daha iyi yerlere gelecektir" diye konuştu.

"ÇOK DAHA İYİ LER

"Bursaspor'un eksiği nedir?" sorusuna ise Belluschi şu yanıtı verdi: "3 tane resmi maç oynadık. Bu 3 maç önemli olduğu için daha çok yansıdı. Yeni hocamız hatalar üzerinde çok duruyor. Eminim ki takım çok daha iyi yerlere gelecek. UEFA'dan elendiğimizde takımda sarsıntı oldu. Herkes çok üzüldü. Eskişehirspor mağlubiyeti de ardından bizi üzdü. Önümüzdeki hafta bu hataları düzeltebiliriz. Bu maçı kazanırsak moral olarak iyi olacağız. Bu da bize artı olacaktır."

Haberin Devamı

"YOKLUĞUNU HİSSETTİK"

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın takımdan gönderdiği daha sonra Karaman'ın ayrılmasıyla yönetim tarafından tekrar çağırılan tercüman Volkan Çay ile ilgili düşüncelerini de aktaran Belluschi, "Yokluğunu hissettik. Büyük etki yaptı. Sadece tercüman olarak değil arkadaş olarak da iyi bir ilişkimiz vardı" şeklinde konuştu.

Yazarlar