Magazin 'BEN DEĞİL BİZ'

'BEN DEĞİL BİZ'

23.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

A.Madrid’teki performansıyla gururumuz olan yıldız oyuncu, “Hayatımız boyunca ailemiz bize beraber olmayı, paylaşmayı öğretti. Kazanırken ben olarak değil, biz olarak kazanmayı öğretti. Bu ödülü de biz olarak kazandığımı düşünüyorum” dedi

BEN DEĞİL BİZ

Türk Milli Takımı ile Atletico Madrid’in başarılı futbolcusu Arda Turan, Milliyet okurları tarafından “Yılın Sporcusu” seçilmesinin büyük bir gurur olduğunu söyledi.
Ödül sonrası sorularımızı yanıtlayan yıldız oyuncu, “Yılın sporcusu seçilmek futbolculuktan öte benim için çok önemli bir şey. Milliyet okurlarına gerçekten çok teşekkür ediyorum. Hayatımız boyunca ailemiz bize beraber olmayı, paylaşmayı, kazanmayı öğretti. Kazanırken ben olarak değil, biz olarak kazanmayı öğretti. Bugün bu ödülü biz olarak kazandığımı düşünüyorum. O yüzden bizi bana kazandırırken bunun içinde Milliyet okurları var, futbolcu arkadaşlarım var, sizin gibi değerli insanlar var. Bana dua eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Sözlerinde çok samimi olduğunun altını çizen Arda, “Çünkü ne olursa olsun, uzak uzaktır. Biz Türk insanıyız. Bayılırız böyle duygusal işlere. Ama tabii basına hep sallıyoruz. Fakat iyi organizasyonun, iyi işlerin, güzel ödüllerin de kıymetini bilmeliyiz. A.Madrid kulübüne de çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü önemseyip, beni buraya gönderdiği için” ifadelerini kullandı.
Türk Futbolu’nun büyük bir gelişim gösterdiğini kaydeden başarılı temsilcimiz, “Güzel, kaliteli statlar var, yapılmaya da devam ediyor. Kaliteli oyuncularımız var. Artık her şeyin daha güzel olacağını düşünüyorum. Şahsımla ilgili bir transfer dedikodusunun olacağını artık düşünmüyorum. Ben Atletico’da çok mutluyum. Kendimi oraya ait hissediyorum. Bir şeyler kazanmak, başarmak için uğraşıyorum. Umarım inşallah daha güzel olur” diye konuştu.

Haberin Devamı


Alkışlar Arda’ya

Arda Turan geceye katılanların büyük takdirini kazandı. Perşembe günü İspanya’da takımıyla kupa maçına çıkacak olmasına rağmen Türkiye’ye gelen ve bu önemli gecede yer alan milli futbolcu, sempatik tavırları ile gönülleri fethetti.
Davetlilerin birlikte fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen, herkesle tek tek ilgilenen oyuncu için ‘Sahada olduğu kadar saha dışında da başarılı’ yorumları yapıldı. Mütevazılığı ile beğeni toplayan Arda’yı Türkiye seyahatinde kulübü de yalnız bırakmadı. İçlerinde sportif direktörün de bulunduğu Atletico Madridli yetkililer Arda ile birlikte Türkiye’ye geldiler.
Ayrıca İspanyol kulübünün televizyonu da çekim yapmak üzere salonda hazır bulundu. Özel uçakla Madrid’e dönen yetenekli futbolcu, ertesi gün de takımıyla idmana çıktı.

Haberin Devamı

‘Türk kadınını temsil ediyoruz’

Ödül töreninin belki de en renkli isimleri Vakıfbank Bayan Voleybol takımının birbirinden güzel ve şık sporcuları idi. Çok önemli rakipleri geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıkan Vakıfbank’a ödülünü Digitürk Genel Müdürü Ertan Özerdem verdi. Takım adına bir konuşma yapan kaptan Gözde Sonsırma, “Kendim ve takımım adına öncelikle bizi bu ödüle aday gösteren Milliyet Gazetesi’ne, sonra bizi ödüle layık gören Milliyet okurlarına teşekkür ediyorum. Biz Türk kadınını temsil ediyoruz ve genç kızlarımıza örnek olmaya çalışıyoruz. Yürüdüğümüz bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

BEN DEĞİL BİZ