Fransa Ligue 1 Benzema: Ben suçsuzum

Benzema: Ben suçsuzum

03.12.2015 - 10:48 | Son Güncellenme:

Karim Benzema, "Tüm kalbimle söylüyorum ki ben suçsuzum" dedi.

Benzema: Ben suçsuzum

Fransız futbolcu Mathieu Valbuena'ya seks kasediyle yapılan şantaja yardımcı olduğu iddialarıyla gözaltına alınan ve bu olaylardan dolayı sıkıntılı günler geçiren Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

Fransız kanalı TF1'e açıklamalarda bulunan Karim Benzema hakkında iddia edilen suçlamayı redederken "Tüm kalbimle söylüyorum ki ben suçsuzum" dedi.

Medyanın kendisini insafsızca karaladığını söyleyen Benzema "Neden bugün konuşmayı seçtim? Çünkü medyanın bana karşı yaptığı insafsızlıktan bahsetmek istiyorum. Bunlar korkunç şeyler. Neler oldu? Çok basit. Valbuena hakkında bir kaset olduğunu duydum ve bunu kendisine anlattım. Ona Lyon'da bu problemle başa çıkabilecek bir arkadaşım olduğunu söyledim. Valbuena'ya durumu ailesine söylediyse, olayın peşini bırakmasını, benim de geçmişte bu tip şeyler tecrübe ettiğimi anlattım." dedi.

Para hakkında hiç zaman konuşmadıklarını belirten Benzema bu durumun kendisini delirttiğini de belirtti. Benzema " Valbuena'dan para istediğimi, ona şantaj yaptığımı söylüyorlar. Bu iddialar beni deli ediyor. Tanrıya şükür, iyi bir hayatım ve param var. Birine yardım ettiğimde herhangi bir karşılık beklemem. Ona defalarca kimle buluşabileceğini anlattım. Valbuena'nın da kafası çok karışıktı. Parayla ilgili asla konuşmadık. Ona şantaj yapan insanları da bilmiyorum. Tek tanıdığım kişi Karim Zenati. O da benim coçukluk arkadaşım. Daha önce hapise girdi ama ardından yeni bir hayata başladı ve çok iyi biridir. İnsanlar benin çevrem hakkında konuşuyor ama ben çevremle gurur duyuyor ve güveniyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Durumu Valbuena'ya anlattığında kendisine teşekkür ettiğini belirten Benzema, "Tek pişmanlığım var. O da Zenati ile eski bir dostum ile yaptığımız telefon görüşmemizde gülmemiz. İşlerin bu kadar ciddi olabileceğini düşünmedim"dedi.

Yazarlar