Basaksehir "Beraberliği hakeme yıkamayız"

"Beraberliği hakeme yıkamayız"

24.12.2016 - 22:09 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Adanaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beraberliği hakeme yıkamayız

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, 1-1 berabere kaldıkları Adanaspor maçının ardından "Beraberliği hakeme yıkamayız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, müsabakaya zihinsel olarak iyi hazırlanamadıklarına vurgu yaparak şunları kaydetti:

"Oyunda, maçtan önce söylediğim gibi bekleyerek oynayacak set oyunu olacaktı, baskı yapmak istedik. Senaryonun 2. yarı bize dönmesi gerekiyordu. Rakibin attığı 2-3 korner ve taçın devamında yediğimiz bir gol vardı. Bir takım riskler vardı. Ligin en çok orta yapan haftasını oynadık belki ama sonuç alamadık. Rakip de bulundukları noktadan çıkmak için inanılmaz derecede mücadele etti. Bizim için bardağın dolu tarafı, 16 hafta devre bitti. İlk yarı liderliğimiz garanti, bu çok önemli. 2. yarıda oynadığımız maçın analizini tabii ki yapacağız. Mutlu olacağımız taraflar da fazla. 1-1 bitti sonuçta, ligde kaybetmemek son derece önemlidir. Bunu bir yerde telafi ederiz."

Haberin Devamı

"Beraberliği hakeme yıkamayız"

Ofsayt pozisyonuna ilişkin değerlendirmeler de yapan Avcı, "Beraberliği hakeme yıkamayız. Gol olsa 2-1 öne geçecektik, başka senaryo çıkardı ama tamamen onların üzerine yıkamayız. Çok enteresan tabii. Olan oldu artık. İlk yarı ligin lideriyiz. Bardağın dolu tarafı bu" ifadelerini kullandı.

Yazarlar