Beşiktaş Bernard Lacombe: 'Beşiktaş çok zor rakip...'

Bernard Lacombe: 'Beşiktaş çok zor rakip...'

17.03.2017 - 15:50 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi Olimpik Lyon'da başkan danışmasını Bernard Lacombe açıklamalarda bulundu.

Bernard Lacombe: Beşiktaş çok zor rakip...

FRANSA Milli Takımı'nın Tigana-Giresse-Platini'den oluşan efsane üçlüsünün 1984 yılında Avrupa Şampiyonu olan kadrosunda yer alan Bernard Lacombe, Beşiktaş'la eşleşmelerini, "Rakibimizi ve Türk futbolunu çok iyi biliyoruz" açıklamasını yaptı. Halen O.Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'ın danışmanlığını yapan Lacombe Nyon'daki kura çekiminden sonra şöyle konuştu:
BEŞİKTAŞ ÇOK İYİ TAKIM
"Türk futbolunu çok iyi biliyoruz. Beşiktaş çok iyi bir takım. Çok ateşli bir taraftarı var. Bizi orada çok değişik bir atmosfer bekliyor olacak. Bizim için zor bir kura oldu, ne olacağını şimdiden söylemek çok zor. Daha maçlara 3 hafta var bakalım o zaman her iki takımın fiziksel ve psikolojik durumu nasıl olacak göreceğiz."
SIRADIŞI BİR BAŞKAN JEAN-MİCHEL AULAS KİMDİR?
1949 doğumlu iş adamı ve yönetici olan O.Lyon'un Başkanı Jean Michel Aulas CEGID şirketinin kurucusu ve CEO'luğunu yapıyor. 1987 yılından beri Lyon'un hem sahibi ve başkanı. 2008 yılının Ocak ayında dağılan G-14'nin son prestijli başkanı oldu. Aynı zamanda Avrupa Kulüpler Birliği'nin kurucusu takımlarından olan Lyon'u müthiş bir başarıya ulaştırdı.