Beşiktaş Beşiktaş antrenmanında transfer zirvesi

Beşiktaş antrenmanında transfer zirvesi

25.07.2013 - 14:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yönetici Torunoğulları ve idari direktör Semih Usta antrenman sırasında fikir alışverişinde bulundular.

Beşiktaş antrenmanında transfer zirvesi

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Lienz bölgesinde sürdüren Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmana tedavisi süren Uğur Boral'ın yanı sıra dün oynanan Simurq maçında sakatlanan Sezer katılmadı. Sezer'in bu akşam MR'ı çekileceği ve durumun netleşeceği belirtildi. Ayrıca kasık bölgesinde rahatsızlığı olan Holosko'nun da bugün MR'ı çekilecek. Yine dün oynanan Simurq maçında aldığı darbelere bağlı olarak ağrıları bulunan İbrahim Toraman, koşu çalışmasının ardından antrenmanı noktaladı. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenman, oyuncuların ayak tenisi oynaması ve yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

ANTRENMANDA TRANSFER ZİRVESİ

Antrenman sırasında teknik direktör Bilic, yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğullar ve Futbol İdari Direktörü Semih Usta bir süre sohbet ettiler. Tolga Zengin ve Serdar Kurtuluş transferinin değerlendirildiği sohbette yapılması düşünülen sol bek ve orta saha oyuncusu transferi hakkında da fikir alışverişinde bulunulduğu kaydedildi. Bilic'in transfer listesinde olan isimlerle yapılan görüşmeler hakkında bilgi aldığı, liste dışındaki farklı isimlerinde sohbet sırasında gündeme geldiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Bilic, Torunoğulları ve Usta'nın sohbetine bir süre sonra basın mensupları da dahil oldu. Slaven Bilic'e Hajduk Split ile hazırlık maçı yapmayı düşünüp, düşünmediğini soran basın mensuplarına Hırvat teknik, "Neden olmasın. Kısa süre içinde böyle bir planlamamız yok ama gelecekte böyle bir maç yapabiliriz" cevabını verdi. Bilic ayrıca basın mensupları ile Hırvatistan'ın önemli turizm merkezlerinden olan Dubrovnik hakkında konuşarak "Hırvatistan'ın güneyinde yer alan Dubrovnik özellikle yaz aylarında çok güzel olur. Kıyı şeridine paralel uzanan adalar ise muhteşemdir. O adaları ve Dubrovnik'i görenler bir kez daha görmek ister" ifadelerini kullandı.

SERDAR KURTULUŞ BUGÜN, TOLGA ZENGİN İSE YARIN BEŞİKTAŞ'IN AVUSTURYA KAMPINA KATILACAK

Öte yandan Beşiktaş'ın Gaziantepspor'dan transfer ettiği Serdar Kurtuluş, bugün Siyah Beyazlı takımın Avusturya kampına katılacak. Diğer bir transfer Tolga Zengin ise yarın kampa dahil olacak.