Beşiktaş Asbaşkan Onur Göçmez, Santos açıklaması! 'Beşiktaş böyle oynayamaz'

Asbaşkan Onur Göçmez, Santos açıklaması! 'Beşiktaş böyle oynayamaz'

13.04.2024 - 23:33 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Santos ayrılığı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Asbaşkan Onur Göçmez, Santos açıklaması Beşiktaş böyle oynayamaz

Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Santos ayrılığı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ BÖYLE OYNAYAMAZ"
"Bugün yaklaşık 25 bin Beşiktaş taraftarı, takımı izlemeye geldi. Onlara teşekkür ediyorum. Geçmiş bayramımızı da kutluyorum. Bugün karşısınızda olmamızın sebebi, yaklaşım yarım saat önce, ben, Feyyaz Hocamız ve yöneticimiz Kaan Bey'le bir toplantı gerçekleştirdik. 4 ay önce göreve geldik. Planlamadığımız birçok şeyle karşılaştık. Futbol takımını ayağa kaldırmak önceliklerimizden biriydi. Bununla ilgili çalışmalar yaptık. Hedefimiz üçüncülük ve kupayı almaktı. Ama geldiğimiz noktada, skorlardan bağımsız söylüyorum. Beşiktaş bu şekilde top oynayamaz. Futbolda yenilebilirsiniz ama Beşiktaş üstün oynayan takımdır. Geçen hafta başkanımız takımla bir toplantı yaptı. Biz bu süreci geçen hafta itibariyle başlattık. Bugün çok güzel bir Beşiktaş beklerdik. Geçen hafta yapılan müdahalenin tepkisini beklerdik. Ama geldiğimiz noktada, Santos gelmeden önce nasıl gelmesine karar verdiyse, bugün de ortak fikirle ayrılma kararı alındı. Kendisi basın toplantısı yapıldı, daha sonra bizler görüştük ve karşılıklı yollarımızı ayırdık"

Haberin Devamı

500 BİN EURO TAZMİNAT
"Fernando Santos ile yapılan kontrat Beşiktaş'ın son yıllarda yapmış olduğu çok iyi kontratlardan birisi. 500 bin euro, 5 taksitle hukuksal boyutta süreci noktaladık."

FUTBOLCULARA MESAJ
"Beşiktaş formasını giyen herkese buradan net mesajımızdır. Yarın itibariyle herkesin Beşiktaş formasını giydiğini fark etmesi gerekir. Burası Beşiktaş. Herkes Beşiktaş formasının hakkını verecektir."

"Karar oy çokluğu ile mi alındı?" sorusuna Göçmez şu cevabı verdi: "Bütün yönetici arkadaşlarımızın fikri budur."

"O tarz kararlar, Samet Hocamız, Feyyaz Hocamız ve hocamızın alacağı karardır. Beşiktaş formasını giyen herkes o formanın hakkını verecektir. Biz neyi, nerede söyleyeceğimizi çok iyi biliyoruz. Beşiktaş formasını giyen herkese net mesajımız, yarın itibarıyla herkesin Beşiktaş formasını giydiğinin farkına varması gerekiyor. Bizim yönetimimiz, süreklilikten yanadır. Süreklilik, Beşiktaş'a başarı getirir. Biz seneye, 5 yıl başarılı olmak istiyoruz. Kupaların hepsini istiyoruz. Hocanın bugün gitmesi, bazı şeyleri görmediğimiz anlamına gelmiyor. Herkes yarın itibarıyla kendine gelip, Beşiktaş için mücadele etmesi gerekiyor."

Haberin Devamı

"Beşiktaş karar almak zorundadır. Beşiktaş, bazı şeylere göz yumamaz. Biz gerekli gözlemlerimizi yaptık. Beşiktaş Yönetimi olarak biz bu sorumluluğu alıyoruz. Bugün itibarıyla Santos ile yollarımızı ayırdık. Yarından itibaren kupayı almak için mücadelemizi vereceğiz. Hayat bir risktir. Biz bugün bir karar aldık, bu kararın arkasındayız"

AYBABA KULÜBEYE İNMEYECEK
"Samet Aybaba kulübeye inmeyecek. Bir komite olarak düşünün. A'dan Z'ye hepimiz o kupaya odaklandık."