Beşiktaş Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın istifa ettiğini açıkladı

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın istifa ettiğini açıkladı

10.11.2023 - 12:24 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Beşiktaş, Burak Yılmazın istifa ettiğini açıkladı

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifası sonrası teknik sorumlu olarak görev yapan Burak Yılmaz'ın görevinden istifa ettiği açıklandı. Siyah-beyazlılar, Burak Yılmaz'ın görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Burak Yılmaz'a Emekleri İçin Teşekkür Ederiz

10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır.

Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Beşiktaş, Burak Yılmazın istifa ettiğini açıkladı

BURAK YILMAZ'IN İSTATİSTİKLERİ

Şenol Güneş'in Lugano maçı sonrası istifa etmesiyle siyah-beyazlıların teknik sorumlusu olarak 6 maçta görev yapan Burak Yılmaz, 4 Süper Lig ve 2 Konferans Ligi maçında Beşiktaş'ın başında yer aldı.

Burak Yılmaz söz konusu 6 müsabakada İstnabulspor ve Gaziantep FK galibiyetleri elde etti. Siyah-beyazlılar, Burak Yılmaz'ın teknik sorumlu olarak görev yaptığı iki Bodo Glimt maçı, Galatasaray ve Antalyaspor maçlarında ise mağlup olmuştu.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz 6 maçta toplam 1 puan ortalaması tutturdu.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Siyah-beyazlı taraftarlar Bodo Glimt maçı öncesinde teknik sorumlu Burak Yılmaz aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımların ısınma hareketlerini gerçekleştirdiği sırada ‘Burak Yılmaz’ı istemiyoruz’ şeklinde bir süre tempo tuttu. Beşiktaşlı taraftarlar temsilcimizin yediği ikinci golden sonra ise "Burak dışarı" diye bağırdılar.

37 yaşındaki teknik adam, Antalyaspor maçında Tayfur Bingöl'le saha içinde tartışma yaşayan Eric Bailly'i ilk yarı sonunda oyundan çıkarmış, Beşiktaş ikinci yarıda kalesinde 3 gol görmüştü. Bu hamlesinin ardından Burak Yılmaz otoritelerin eleştirilerine hedef olmuştu. Taraftarlarda sosyal medyada genç teknik adama tepki göstermişti.

Beşiktaş, Burak Yılmazın istifa ettiğini açıkladı

Yazarlar