Skorer Beşiktaş Cola Turka: Fenerbahçe taraftarları koro halinde küfür etti...

Beşiktaş Cola Turka: Fenerbahçe taraftarları koro halinde küfür etti...

07.04.2008 - 13:05 | Son Güncellenme:

.

Beşiktaş Cola Turka: Fenerbahçe taraftarları koro halinde küfür etti...

Beko Basketbol Ligi lideri Beşiktaş Cola Turka, Fenerbahçe Cola Turka karşısında dün alınan mağlubiyeti fazla önemsemezken, siyah-beyazlı ekipte tüm gözler ULEB Kupası’nda oynanacak 8’li final maçlarına çevrildi.
         Şube direktörü Hasan Bozkurter A.A muhabirine yaptığı açıklamada, artık önlerine bakacaklerını belirterek, "Takımımız beklediğimiz oyunu sergileyemedi. Bu yenilgi UELEB Kupası’ndaki bu başarımızı önlemeyecektir. Tahmin ediyorum ilk maçta Galatasaray Cafa Crown ve Joventut Badalona’yı eleyip finale çıkacağız. Ekibimizde her şey yolunda ve takıma güveniyorum" dedi.
         Alınan mağlubiyetin konsantrasyonda bozukluk oluşturmayacağını kaydeden Bozkurter, "Uzun lig maratonunda yenilmek de var yenmek var. Fenerbahçe Ülker ile eşitlik sağlanmıştır. İlk maçı da kendi sahamızda oynayacağız. ULEB Cup’ta ve Türkiye’de şampiyonluğu hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

"KORO HALİNDE KÜFÜRLER RAPORDA YAZILACAK MI?"
         Hasan Bozkurter, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Fenerbahçeli taraftarların kendilerine koro halinde küfür ettiğini dile getirerek, bu küfürlerin hakem ve gözlemci raporlarında yazılıp yazılmayacağını merak ettiklerini söyledi.
         Kendilerine maçta çok çirkin tezahüratlar yapıldığını kaydeden Bozkurter, sözlerini şöyle tamamladı:
         "Raporlara bakacağız, bakalım bizim salonumuzda gösterilen duyarlılığın aynısı gösterilecek mi? Masa hakemi, gözlemciler ve hakemlerin raporlarını bekliyoruz. Koro halinde yapılan küfürler, bakalım bu raporlarda yer alacak mı almayacak mı? İnşallah bizim temennimiz salonda olanlar yazılsın, eşit davranılsın, biz onu bekliyoruz, farklı muamele yapılmasın. Bizim salonumuzda müsaade etmeyen federasyon, buna da müsaade etmesin."

Yazarlar