Beşiktaş Beşiktaş, Ernest Muci transferini açıkladı! Maliyeti KAP'a bildirildi

Beşiktaş, Ernest Muci transferini açıkladı! Maliyeti KAP'a bildirildi

09.02.2024 - 19:43 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Legia Varşova'dan kadrosuna kattığı Ernest Muci'nin transferinin mali detaylarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Ernest Muci, 10 milyon euroluk bonservis bedeliyle Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi oldu.

Beşiktaş, Ernest Muci transferini açıkladı Maliyeti KAPa bildirildi

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, hücum hattını Ernest Muci ile güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladığı Ernest Muci'nin maliyetini açıkladı. Siyah-beyazlıların, 10 milyon euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladığı Ernest Muci, Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi oldu.

Haberin Devamı

Ernest Muci transferi için 10 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği belirtildi. 22 yaşındaki on numara ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı vurgulandı. Beşiktaş, Ernest Muci'nin bir sonraki satışından elde edilecek kardan Legia Varşova'ya yüzde 10 pay verileceğini duyurdu.

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Ernest Muci'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Legia Varşova kulübüne toplam transfer bedeli olarak 10.000.000 Avro ödenecektir. Oyuncu ile 2026-2027 sezonu sonuna kadar 3,5 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca sonraki satıştan elde edilecek net kârın %10'luk kısmı önceki kulübüne transfer ücreti olarak ödenecektir."