ING Basketbol Süper Ligi Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde tribünler karıştı! Yam Madar'ın kaşı açıldı

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde tribünler karıştı! Yam Madar'ın kaşı açıldı

02.12.2023 - 22:55 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Emlakjet'in Fenerbahçe Beko'yu konuk ettiği dev derbide ortalık karıştı. Tribünlerden atılan bir madde sonrası Yam Madar yerde kaldı.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde tribünler karıştı Yam Madarın kaşı açıldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 10'uncu haftasında Beşiktaş Emlakjet, Fenerbahçe Beko'yu konuk etti. Heyecan dolu derbinin ikinci çeyreğinde istenmeyen olaylar yaşandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş taraftarlarının küfürlü tezahüratları sonrası ikinci çeyreğin bitimine 3 dakika kala stadyumda anons yapıldı. Hakemlerin bu isteği sonrası ortalı karıştı.

Fenerbahçeli yöneticilerin yer aldığı bölümle Beşiktaş taraftarları arasında tansiyon yükseldi. Bu sırada parkeye doğru yabancı maddeler atıldı. Fenerbahçe Beko'da Yam Madar'a atılan bir madde isabet etti ve genç basketbolcu yerde kaldı.

Yam Madar, yabancı madde isabetiyle birlikte uzun süre yerden kalkamadı. Genç oyuncunun kaşında açılma olduğu gözlemlendi. Bu sırada Dusan Alimpijevic ve Dimitris Itoudis parkeye girdi. Beşiktaş Baskebol Genel Menajeri Nedim Yücel tribünlere doğru giderek taraftarlardan sakin olmalarını istedi.

Dimitris Itoudis'in tepkisi sonrası Dusan Alimpijevic özür diledi. Dusan Alimpijevic, Dimitris Itoudis'le kol kola girerek taraftarlardan sakin olmalarını istedi. Bu sırada Egehan Arna pota arkası tribününe giderek taraftarlarıyla konuştu.

Haberin Devamı

Müsabakanın hakemleri olaylar devam ederken peş peşe anonslar yaptırdı. Yam Madar kaşı açıldıktan sonra tedavisine soyunma odasında devam etti.

Yazarlar