Beşiktaş Beşiktaş, Fenerbahçeli yıldızın peşinde! Canlı yayında duyurdu: Sezonun en önemli transferi olacak

Beşiktaş, Fenerbahçeli yıldızın peşinde! Canlı yayında duyurdu: Sezonun en önemli transferi olacak

08.05.2023 - 13:49 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, 1-0 geriye düşmesine rağmen Antalyaspor'u 3-1 mağlup etti. Gazeteci Serdar Sarıdağ da siyah-beyazlı ekipte yaşanan son gelişmeleri Skorer TV'de açıkladı. Sarıdağ, Beşiktaş'ın hedefindeki Fenerbahçeli yıldızı da duyurdu. İşte detaylar...

Beşiktaş, Fenerbahçeli yıldızın peşinde Canlı yayında duyurdu: Sezonun en önemli transferi olacak

Süper Lig'in 33. haftasında Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Antalyaspor'u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Siyah-beyazlı ekip maç fazlasıyla 2. sıradaki Fenerbahçe ile puanını eşitledi. 

Haberin Devamı

Gazeteci Serdar Sarıdağ da siyah-beyazlı ekipte yaşanan son gelişmeleri Skorer TV'de açıkladı. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Sarıdağ, Beşiktaş'ta yaşanan transfer gelişmesini de aktardı. 

Serdar Sarıdağ'ın açıklamaları şu şekilde:

'ARKA PLANDA SALİH VAR'

"Maxim, Salih Uçan'ın yerini dolduramıyor. Salih'i kesebilse Şenol Güneş oynatır. Biz hep Aboubakar'ı, Cenk'i, Redmond'u konuşuyoruz ama arka planda Salih var. Çok önemli işlere imza atıyor."

Beşiktaş, Fenerbahçeli yıldızın peşinde Canlı yayında duyurdu: Sezonun en önemli transferi olacak

'ŞENOL GÜNEŞ SEZONU KURTARACAK HOCADIR'

"Başkan uzun vadede bir futbolun temelini atmak istedi, Valerien Ismael döneminde. Fakat saha içi sonuçları giderse taraftar projeye bakmaz. Şenol Güneş sana sezon kurtaracak hocadır. Ama gelecek kuracak hoca mıdır? Bilmiyoruz."

Haberin Devamı

'İRFAN CAN'A SORUYORUM "RAKİBİMİZ" NE DEMEK?'

"Şu an lig bitse Beşiktaş 2. bitiriyor. Bu nedenle Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı Fenerbahçe'den daha fazla. Kaleci İrfan Can çıkmış "rakibimiz de puan kaybedecek" diyor. "Rakipler" diyeceksin. Matematik de mi bilmiyor? Beşiktaş'ın yarattığı tehlikenin farkında değiller daha. O saygıyı göstereceksin. İrfan Can'a soruyorum rakibimiz ne demek? Aynı punda olan bir takım var. Bu tribüne oynama demeçlerinden vazgeçsinler. Ne Galatasaray ne Fenerbahçe kalan maçların hepsini kazanamayacaklar."

Beşiktaş, Fenerbahçeli yıldızın peşinde Canlı yayında duyurdu: Sezonun en önemli transferi olacak

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLUK ŞANSI

"Bu arada Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş taraftarı Fenerbahçe'yi tutacak. Puan cetvelinde olay oraya doğru gidiyor. Beşiktaş kalan maçlarını kazanmak zorunda. Adana Demirspor zor bir deplasman ama 'Ben şampiyon olacağım' diyorsan, gidip o zor deplasmanda kazanacaksın. Zoru kazanamıyorsan şampiyon olamazsın. Beşiktaş'ın bu yarıştaki en büyük avantajı, üzerinde baskı olmaması. Beşiktaş şampiyon olamasa bile taraftarı 'Helal olsun' diyecek. Galatasaray ve Fenerbahçe için durum böyle değil."

'RIDVAN CİDDİ ŞEKİLDE KONUŞULUYOR'

"Rıdvan Yılmaz gelirse nerede oynar? Rıdvan Yılmaz'ın Beşiktaş'a dönme ihtimali ciddi şekilde konuşuluyor. Ancak oyuncunun önceliği Rangers'ta kalmak."

GİDECEKLER VE KALACAKLAR

"Rosier, Beşiktaş'ta mutlu, formayı kaptı bence kalır takımda. N'Koudou gitti, Maxim'le devam edileceğini zannetmiyorum. Tayfur kalır, hamle oyuncusu olarak kafa karıştırıcı bir oyuncu. Beşiktaş'ta Ghezzal teklif alır, iyi bir teklif gelirse gider. Takım yeni Ghezzal'lara bakıyor."

Haberin Devamı

'GELECEK SEZONUN EN ÖNEMLİ TRANSFER OLACAK'

"Ama olursa Beşiktaş'ın gelecek sezon en önemli transferi Zajc olacak. Beşiktaş adına birileri ciddi derecede Zajc'ın menajerleri ile temas halinde. Ama Zajc'a yurtdışından da teklifler var. Arao bu sezon Zajc'tan daha fazla süre aldı. Jorge Jesus'un tercihleri çok tartışılıyor."

Beşiktaş, Fenerbahçeli yıldızın peşinde Canlı yayında duyurdu: Sezonun en önemli transferi olacak

ÖN GÖRÜŞMELER YAPILDI'

"Ön görüşmeler yapıldı. Devre arası alınması için uğraşıldı. Ama oyuncunun menajeri yurtdışından gelen tekliflerin ve Fenerbahçe'nin önceliği olduğunu söyledi. Çok iyi takımlara giderse şaşırmam. İyi takımlardan da teklifler alıyor. Napoli'nin adı geçti mesela."

'REDMOND'UN KALMA İHTİMALİ YÜZDE 50'

"Nathan Redmond'ın kalma ihtimali yüzde 50. Çok iyi teklifler var. Henüz bir görüşme olmadı ama yakında olur. Şampiyonluk yarışında olduğu için henüz görüşmeler yapılmadı. Çünkü eğer şampiyon olursa transfer listesi değişebilir. O yüzden biraz beklemede Beşiktaş."

Haberin Devamı

Yazarlar