Beşiktaş Beşiktaş forvet transferine kilitlendi! 14 Temmuz transfer haberleri

Beşiktaş forvet transferine kilitlendi! 14 Temmuz transfer haberleri

14.07.2017 - 10:17 | Son Güncellenme:

Transferde hareketli günler yaşayan Kara Kartal Marcelo'yu Lyon'a satmasının ardından forvet transferine kilitlendi. Siyah Beyazlı takım Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek takımın gol yükünü çekebilecek etkili bir ismi takıma kazandırmak istiyor. İşte 14 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş forvet transferine kilitlendi 14 Temmuz transfer haberleri

Beşiktaş transfer çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Marcelo'yu Lyon'a 7,5milyon Euro karşısında satan Beşiktaş forvet transferi için kaynak oluşturdu. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Siyah beyazlılar takımın gol yükünü çekebilecek etkili bir ismi takıma kazandırmak istiyor. Diego Costa, Babacar ve Eder gibi isimlerin yer aldığı transfer listesinde bu isimlerin dışında Gignac ve Llorente gibi tecrübeli isimlerin de adI Beşiktaşla anılıyor. İşte 14 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri...

Haberin Devamı

Gignac hazır kıta.

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor.

Marcelo'dan elde edeceği geliri forvet transferinde kullanacak olan yönetimin listesindeki ikinci isim Andre Pierre Gignac. Meksika'nın Tigres takımında forma giyen Fransız oyuncu için görüşmeler bir süre önce başlamıştı. Tigres ile bonservis bedeli konusunda 4 milyon euro'ya el sıkışan siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki futbolcudan da olumlu yanıtı aldı. Beşiktaş'a transfer olmak istediğini yönetime aktaran Gignac, kulüplerin anlaşması halinde siyah-beyazlılar'la 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş forvet transferine kilitlendi 14 Temmuz transfer haberleri

Bu arada Beşiktaş, Aboubakar defterini de tamamen kapatmadı. Yönetimin, Babacar ve Gignac transferlerinin resmiyet kazanmaması halinde Aboubakar için son bir hamle daha yaparak; Porto ve Lorient kulüpleriyle masaya oturacağı iddia edildi. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Beşiktaş golcüsünü buldu! İki yıldızdan birisi Kartal olacak...

Siyah-beyazlılar, İtalyan ekibinin 24 yaşındaki Khouma Babacar’ı bonservisiyle birlikte vermek istemesi üzerine Lille’de top koşturan Eder’i gündemine aldı. Kartal bir kez daha masaya oturacağı Fiorentina geri adım atmazsa Eder için Fransız takımına teklif götürecek.

Beşiktaş forvet transferine kilitlendi 14 Temmuz transfer haberleri

Beşiktaş, Senegalli golcü Khouma Babacar’ı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Senegalli forvet için önceki gün İtalya’ya çıkarma yapan siyah-beyazlılar, Fiorentina ile pazarlık masasına oturmuştu. Babacar’ı 1 yıllığına kiralamaya çalışan Beşiktaşlı yöneticiler, İtalyan kulübünün 24 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle birlikte satmak istemesi nedeniyle henüz hedefe ulaşamadı.

Marcelo’nun Lyon’a satışından gelen paranın tamamını transferde kullanmak istemeyen siyah-beyazlılar bu nedenle golcü takviyesini son yıllarda olduğu gibi kiralama yöntemiyle yapmayı planlıyor. Yönetimin kısa süre içinde Fiorentina ile bir kez daha masaya oturması bekleniyor.

Beşiktaş forvet transferine kilitlendi 14 Temmuz transfer haberleri

Golcü transferinde

Vatandaşı Demba Ba’nın tavsiyesiyle bir anda Beşiktaş’ın gündemine gelen Babacar için Aboubakar’dan vazgeçen siyah-beyazlı yönetim diğer golcü adaylarını da gündeminde tutuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yöneticiler, Lille’de top koşturan Portekizli Eder’le de ilgileniyor.

Haberin Devamı

Başkan Fikret Orman’ın golcü transferinde Babacar ve Eder’e yoğunlaştığı ve bu oyunculardan birinin kiralanmasına sıcak baktığı aktarıldı. Başkan Orman’ın, Marcelo’dan gelen paranın bir bölümünü ise ara transfer dönemine saklamak istediği vurgulandı.

Marcelo yerine Mangala

Brezilyalı stoperini Lyon’a satan siyah-beyazlılar 26 yaşındaki Fransız yıldız Eliaquim Mangala için girişimlerini hızlandırdı.

Pepe'nin gelmesiyle rahatlayan, Marcelo'nun gitmesiyle ile yeniden stoper arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta gözler geçen sezon Valencia'da kiralık olarak forma giyen Eliaquim Mangala'ya çevrildi. Mangala için resmi temaslarını sürdüren Beşiktaş, Fransız oyuncu ve kulübü M. City ile transfer görüşmelerine devam ederken; tecrübeli stoperi kiralamak için İngiliz ekibine birkaç gün içerisinde son teklifin sunulacağı öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in de transferine sıcak baktığı 26 yaşındaki Mangala'nın yeni adresinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş forvet transferine kilitlendi 14 Temmuz transfer haberleri

PLASE KURT ZOUMA

Manchester City'nin Valencia'ya kiraladığı Mangala, 29 lig maçında forma giydi ve 2 gol attı. Bu arada son gelişmelerden sonra stoper mevkiinde gündeme gelen en yeni isim ise Chelsea'nin oyuncusu olan Kurt Zouma oldu. İngiliz kulübüne genç savunmacının kiralık şartlarını soran transfer komitesi Chelsea'den gelecek cevabı beklemeye başladı. Vida ve Kolarov isimlerinin ise askıya alındığı ifade edildi. (Fotomaç)

Beşiktaş Marcelo'yu KAP'a bildirdi

Beşiktaş, Brezilyalı savunmacı Marcelo'nun Lyon'a transfer olduğunu borsaya bildirdi. Beşiktaş, bu transferden 7.5 milyon Euro alacak.

Beşiktaş forvet transferine kilitlendi 14 Temmuz transfer haberleri

Beşiktaş, Brezilyalı stoper Marcelo'nun Lyon'a transferinin gerçekleştiğini borsaya bildirdi.

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcumuz Marcelo Antonio Guedes Filho'nun transferi konusunda Olympique Lyonnais kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

Sözleşme fesih bedeli olarak Olympique Lyonnais kulübü tarafından şirketimize 7.000.000 Avro garanti, 500.000 Avro performansa dayalı olmak üzere toplamda 7.500.000 Avro ödenecektir.

Haberin Devamı

Oyuncunun Dayanışma Katkı Payları da Olympique Lyonnais kulübü tarafından karşılanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Beşiktaş'tan Marcelo'ya teşekkür

Siyah-Beyazlılar, Lyon'a transfer olan Marcelo için resmi sitesinden teşekkür açıklaması yaptı. Açıklama şöyle;

Beşiktaşımıza 2015-16 sezonu devre arasında katılan Marcelo Guedes, üst üste 2 şampiyonluğumuza önemli katkılar yaptı.

Karakteriyle, sahadaki özverisiyle, saha dışındaki tavırlarıyla Beşiktaşımıza çok yakıştığını her fırsatta gösterdi.

Kulübümüz için fedakarlıktan kaçınmayan kişiliğiyle taraftarlarımızın da kalbini kazanan Marcelo Guedes ile yollarımız ayrıldı.

Beşiktaş tarihine geçen futbolcular arasına katılan Marcelo Guedes'e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. (Fanatik)

Adriano giderse Kolarov gelecek.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, Brezilyalı yıldızı Adriano'nun takımdan ayrılması halinde Kolarov’u transfer edeceği iddia edildi.

Süper Lig'de üst üste iki sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'nde de yarı finalin kapısından dönerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Şenol Güneş'in kadrosunda yıldızını parlatan isimler arasında Adriano'nun da yer almasının ardından Brezilyalı futbolcu, Çin Ligi ekiplerini peşine takmıştı. Uzun süredir tecrübeli sol beki takip eden Hebei China Fortune ve Guangzhou Evergrande'nin, menajerler aracılığıyla Kara Kartal'ın kapısını çaldığı ve tekliflerin 9 milyon Euro (36 milyon TL) seviyesine ulaştığı bildirildi.

Beşiktaş forvet transferine kilitlendi 14 Temmuz transfer haberleri

Hem stoper hem de bek

Güneş'in isteği doğrultusunda ilk etapta Adriano'yu kadroda tutmayı planlayan yönetimin, tekliflerin gün geçtikçe artması sonrasında bu ismin alternatifini şimdiden belirlediği öğrenildi. Kara Kartal'ın, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'nin aynı zamanda stoperde de oynayabilen Sırp sol beki Aleksandar Kolarov için girişimlere başladığı belirtildi. Kulübüyle sözleşmesi gelecek sezonda bitecek olan 31 yaşındaki futbolcuyla görüşmelerin sürdüğü, Adriano'nun takımdan ayrılması halinde temasların resmiyet kazanacağı konuşuluyor. (Aspor)

Yazarlar