Futbol Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

12.05.2016 - 15:13 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Osmanlıspor maçı için heyecan dorukta! Kara Kartal yeni mabedi Vodafone Arena'da şampiyonluğunu ilan edebilecek mi? Beşiktaş Osmanlıspor maçı öncesinde nefesler tutuldu. Dev maçın ne zaman saat kaçta hangi kanalda oynanacağı büyük merak konusu oldu! Peki Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Süper Toto Süper Lig'de 33. hafta maçında Beşiktaş Vodafone Arena'da Osmanlıspor'u konuk edecek. Nefes kesen bir müsabakakaya sahne olması beklenen Beşiktaş Osmanlıspor maçı öncesinde taraftarlar maça yoğun ilgi gösterdi Maç biletlerinin satışa çıkarılmasının ardından yoğunluk nedeniyle Passolig sitesi 157 saniye içinde çöktü. Beşiktaş Osmanlıspor maçı'nda Kara Kartal 1 puan bile alsa 2015- 2016 sezonunun şampiyonu olacak.

Haberin Devamı

Günlerdir gündemden düşmeyen konuların başında gelen Vodafone Arena'ya kupanın gelip gelmeyeceği konusu da netlik kazandı. Fikret Orman tarafından yapıla açıklama da şampiyonluğun daha gerçekleşmediği bu yüzden böyle bir şey olmayacağını dile getirmesi taraftarları biraz üzdü. Öte yandan Beşiktaş Osmanlıspor maçı'nın ne zaman saat kaçta hangi kanalda oynanacağı büyük merak konusu haline geldi. Peki Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Beşiktaş Osmanlıspor maçına ilişkin merak edilen tüm detaylar haberimizde...

BEŞİKTAŞ OSMANLISPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Toto Süper Lig'de 33. hafta maçında şampiyonluk düğümü çözülüyor. Beşiktaş Osmanlıspor maçı 15 Mayıs Pazar Günü saat 19:00'da başlayacak. Vodafone Arena'da oynanacak olan maç Lig Tv ekranından naklen yayınlanacak!

Haberin Devamı

Beşiktaş Osmanlıspor maçı hazırlıklarına devam ediyor!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, pas çalışmasının ardından ikişerli takımlar halinde minyatür kale maç turnuvası yaptıkları belirtildi. Turnuvada rakiplerini yenen Kerim Frei ve Fatih Aksoy'un birinciliği elde ettikleri aktarıldı.

Siyah-beyazlı ekip, yarın yapacağı idmanla Osmanlıspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürecek.

Osmanlıspor hazırlıklarını sürdürdü!

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Tedavisi devam eden kaleci Hakan Arıkan ve arka adalesinde hafif ağrıları bulunan Erdal Kılıçaslan’ın katılmadığı antrenmana Mor-Sarılı oyuncular, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 6’ya 3 pas organizasyonuna geçen Başkent ekibi antrenmanı sonlandırdı.

Osmanlıspor yarın basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam edecek.

Bu arada antrenman öncesi Güney Afrika Büyükelçisi Pule Malefane antrenmanı ziyaret etti. Osmanlıspor yöneticileri ve teknik heyetiyle görüşen Güney Afrika Büyükelçisi, takımın ligdeki başarısını yakından takip ettiğini ve büyük bir zevkle maçlarını izlediğini belirterek kalan maçlar için başarı dileklerinde bulundu.

Haberin Devamı

Diğer yandan Güney Afrika Büyükelçisi’nin ziyaret jestinden memnun olduklarını dile getiren Genel Menajer Ender Yurtgüven ve Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, elçi Pule Malefane’ye Osmanlıspor forması hediye etti.