Beşiktaş Beşiktaş, Rıza Çalımbay sonrası yeni teknik direktörünü buldu! Prensip anlaşması sağlandı

Beşiktaş, Rıza Çalımbay sonrası yeni teknik direktörünü buldu! Prensip anlaşması sağlandı

03.01.2024 - 23:24 | Son Güncellenme:

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta teknik direktör arayışlarında sona gelindiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların Giovanni van Bronckhorst ile prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi.

Beşiktaş, Rıza Çalımbay sonrası yeni teknik direktörünü buldu Prensip anlaşması sağlandı

Beşiktaş'ta kurmaylar teknik direktör arayışlarında sona yaklaştı. Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası çok sayıda teknik direktörle görüşen siyah-beyazlıların kararı Giovanni van Bronckhorst'tan yana oldu. Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörle 1.5 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi.

Haberin Devamı

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş, boşta olan 48 yaşındaki teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlıların, Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibinde yer alması beklenen Jean Paul van Gastel için de NAC Breda'dan izin aldığı vurgulandı.

Giovanni van Bronckhorst konusundaki en önemli pürüzün çözüldüğü kısa süre içerisinde resmi imzaların atılmasının beklendiği kaydedildi.

Teknik direktörlük kariyerine Feyenoord'da başlayan Giovanni van Bronckhorst daha sonra GZ R&F ile Rangers'ı da çalıştırdı. Rangers döneminde UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan Hollandalı teknik direktör şu kupaları kazandı:

1 - Hollanda Eredivise şampiyonluğu
1 - İskoçya Kupası şampiyonluğu
2 - Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu
2 - Hollanda Kupası şampiyonluğu

Haberin Devamı

Yazarlar