Futbol Beşiktaş son dakika transfer haberleri 10 Haziran 2016

Beşiktaş son dakika transfer haberleri 10 Haziran 2016

09.06.2016 - 09:48 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer çalışmalarında ilk önceliği defans bölgesine verdi. Biri dünyaca tanınmış diğeri de gelecek vaat eden bir stoper alacak Beşiktaş transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. Şampiyonlar Ligi için kaliteli bir kadro oluşturmak isteyen siyah beyazlı takım'ın transfer listesi ve son dakika gelişmeleri haberimizde...

Beşiktaş son dakika transfer haberleri 10 Haziran 2016

Ligi Şampiyon tamamlayan Beşiktaş cephesinde gözler trasnfer çalışmalarına çevrilmiş durumda! Bu sezon oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Kara Kartal'ın mevcut oyuncularına birçok talip var! Beşiktaş gelecek sezon için hem futbolcularını kadroda tutmak hemde transfer nokta atışlar yapmak istiyor. İşte Beşiktaş transfer çalışmaları ve merak edilen son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

Oğuzhan'ın transferinde öncelik Arsenal'in
4 sene önce Oğuzhan Özyakup’u Beşiktaş’a veren Arsenal, eski oyuncusunu geri alabilir. İki kulüp arasında yapılan anlaşmaya göre Ozzie, başka takıma satılması halinde öncelik İngilizler’de.
Siyah-Beyazlı takımda ortaya koyduğu performansla Avrupa’nın dikkatini çeken Oğuzhan Özyakup için Arsenal’in pusuda yattığı öğrenildi.
2005-08 yılları arasında Hollanda’nın Alkmaar takımının altyapısında oynayan ve 2008 yılında Arsenal’e transfer olan Oğuzhan, 1 Temmuz 2012’de Beşiktaş’a transfer oldu. Genç oyuncunun iyi bir aşama kaydedeceğini öngören İngilizler, Oğuzhan’ı Siyah-Beyazlılar’a verirken bir anlaşma yaptı.
Bu anlaşmaya göre eğer Beşiktaş, Ozzie’yi satarsa öncelik Londra ekibinde olacak. Bu doğrultuda Oğuzhan’ı takip eden ve gelişiminden oldukça memnun olan Arsene Wenger’in yetenekli futbolcunun alınması için düğmeye bastığı kaydedildi.
BAŞKA TAKIMA GİDERSE DE PAY ALACAKLAR
EURO 2016’da A Milli Takım ile boy gösterecek olan Oğuzhan Özyakup’u takip edecek olan Arsenal’in hocası Arsene Wenger’in son kararını vereceği kaydedildi. Eğer İngilizler, Ozzie’yi almaktan vazgeçerse ve Beşiktaş genç yeteneği başka bir takıma satarsa Arsenal yine karlı çıkacak. Çünkü yapılan anlaşmaya göre Arsenal, Oğuzhan’ın satışından pay alma hakkına sahip. (Habertürk)
"Gomez'i mutlaka alalım"
Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş, stoper arayışlarında tamamen Gustavo Gomez’e yöneldi.
Teknik Direktör Şenol Güneş’in kendisine önerilen stoperler içerisinde en fazla Paraguaylı oyuncuyu istediği ve “mutlaka alalım” raporunu verdiği öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetim, Güneş’in talebi üzerine 23 yaşındaki oyuncu için başlatılan transfer çalışmalarına hız verdi.
Beşiktaş son dakika transfer haberleri 10 Haziran 2016
Paraguaylı oyuncunun kulübü Lanus’la yapılan pazarlıkların sürdüğü ve Gustavo Gomez’in kampa yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.
Siyah-beyazlılar, Kolombiyalı stoper Zapata ve Polonyalı Glik için de girişimlerine devam ediyor.
Serdar Aziz’de sıcak gelişme
Şenol Güneş’in öncelikli hedefi konumundaki Serdar Aziz’le ilgili Bursaspor geri adım atmıyor.
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş’in öncelikli hedefi konumundaki Serdar Aziz’le ilgili Bursaspor geri adım atmıyor. Başarılı stoper için bizzat Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak devrede. Albayrak’ın Bursaspor Başkanı Ali Ay ile görüştüğü ve bonservis olarak 4 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Ancak Timsah 7 milyon Euro talep ediyor. Serdar konusunda bu rakamlara çıkmayı düşünmeyen Beşiktaş, şimdilik bekleme kararı aldı.
Kamil Glik’te keseyi açtılar.
Stoper konusunda Martin Skrtel, Serdar Aziz, Kamil Glik ve Nicolas Nkoulou'yu listesine alan siyah-beyazlılar, Kamil Glik konusunda önemli aşama kaydetti.
İtalyan ekibi Torino ile bonservis bedeli konusunda pazarlıklar sürerken, siyahbeyazlılar teklifini 5 milyon euro'ya kadar çıkardıkları öğrenildi. Anlaşma olursa 28 yaşındaki Polonyalı futbolcu, siyah-beyazlılar ile 4 yıllık mukavele imzalayacak.
.
Müthiş pazarlık..
Beşiktaş’ın yaptığı ilk teklifi inceleyen Trabzonspor 2 futbolcunun dışında Veli Kavlak’ın da verilmesini istedi. Şenol Güneş Veli Kavlak'ın verilmesine karşı çıkınca Siyah-Beyazlı yönetim yeni bir teklif daha sunacak...
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında dev takası gerçekleştirmek için pazarlıklar sürüyor. Siyah-Beyazlı takımda Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Mehmet Ekici'yi renklerine bağlamak için görüşmelerini sürdürüyor. Yöneticiler düzeyinde yapılan ilk görüşmede Beşiktaş'ın Mehmet Ekici'ye karşılık Trabzonspor'a Mustafa Pektemek ve Tosic'i önerdiği ortaya çıktı. Şenol Güneş'in yönetimle yaptığı görüşmede, "Sosa bu takımın kalbi. Eğer sakatlanır ya da ayrılmak zorunda kalırsa takım içinden onun pozisyonunda bir oyuncu bulmam zor olur. Mehmet Ekici Sosa'nın özelliklerine sahip bir oyuncu. Onu alırsak büyük iş yaparız" dediği öne sürüldü.
Beşiktaş son dakika transfer haberleri 10 Haziran 2016
2 KULÜP ARASINDA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
ŞENOL Güneş'in Mehmet Ekici'yi istemesi üzerine Trabzonspor'a ilk teklifi yapan Beşiktaşlı yöneticilere verilen ilk cevabın olumsuz olduğu öne sürüldü. Bordo-Mavili yönetimin Tosic ve Mustafa Pektemek dışında Beşiktaş'tan Veli Kavlak'ı da istediği ortaya çıktı. Ancak Güneş'in Veli'nin verilmesine karşı çıkması nedeniyle görüşmeler tıkandı. Beşiktaş'ın Trabzonspor'a yeni bir teklif sunması bekleniyor... 8Takvim)