Skorer Beşiktaş 'tamam' dedi

Beşiktaş 'tamam' dedi

29.06.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş 'tamam' dedi

Beşiktaş tamam dedi


Yönetim dünkü toplantıda Alpay'ın, Jet - Pa'ya verilmesini kararlaştırdı

Bilal Meşe


Beşiktaş Yönetim Kurulu, Alpay'ın Jet - Pa'ya verilmesini kararlaştırdı.
Başkan Süleyman Seba'nın katılmadığı toplantıda, yöneticiler Alpay'ın Jet - Pa'ya verilip, verilmemesini tartıştılar. Yaklaşık dört saat süren zirvede Alpay konusunda oylamaya gidildi. Yöneticilerin tamamı, bu oyuncunun kulüpten uzaklaştırılması gerektiğini savundular.
Yönetim Kurulu bu karardan sonra Jet - Pa'nın, Alpay'ın bonservisi konusundaki öneri paketini tartışmaya açtı. Jet - Pa'nın teklifi prensip olarak kabul edilirken, Alpay'ın 2.6 trilyon liralık bonservis bedelinin tamamının peşin olarak alınmasını kararlaştırıldı. Yöneticiler, "Jetpa 1.6 trilyon lirayı vadeli olarak ödemek istiyor. Bize göre tamamını peşin versin, biz de 2.6 trilyondan indirim yapalım. Banka teminatı olduğu taktirde üç aylık vadeye sıcak bakarız. Şimdi top Jet - Pa'da" ifadesini kullandılar.
Bu arada toplantıda Teknik Direktör Feldkamp tarafından alınmasında ısrar edilen Van Eck olayı da tartışıldı. Yöneticiler, Van Eck konusunda Nürnberg'in sorun çıkardığını ve bu olayı da Feldkamp'ın çözeceğini söylediler. Ayrıca Alman hocanın transfer listesinde bulunan gurbetçi Atilla Dirlik ile dün iki yıllık sözleşme imzalandı. Bu futbolcunun bonservisine 500 bin mark ödenecek.
Öte yandan İkinci Başkan Hasan Arat, işlerinin yoğunluğu nedeniyle Basketbol Şubesi sorumluluğundan ayrılırken, bu göreve Battal Durusel'in getirildi. Ayrıca İnönü Stadı reklam panoları için açılan ihaleyi Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy'un sahibi olduğu Birlik Medya kazandı.

Shorunmu'dan işbaşı

Beşiktaş Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın isteğiyle Zürih'ten transfer edilen Nijeryalı file bekçisi Shorunmu, dün çalışmalara başladı. Fulya'daki erken mesaiye Nijeryalı kalecinin yanısıra Kaptan Şifo Mehmet, Aydın, Nihat ve Ayhan da katıldı. Futbolcuların sezona erken başlaması Feldkamp'ı mutlu etti.