Beşiktaş Beşiktaş taraftarından Santos'a tepki! Sergen Yalçın sesleri

Beşiktaş taraftarından Santos'a tepki! Sergen Yalçın sesleri

13.04.2024 - 21:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Samsunspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta 1-1'lik skor sonrası Santos istifaya davet edildi.

Beşiktaş taraftarından Santosa tepki Sergen Yalçın sesleri

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı ve galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, 18. dakikada Semih Kılıçsoy'un golüyle 1-0 öne geçti. Samsunspor, Emre Kılınç'ın 68. dakikada attığı golle eşitliği yakaladı. Maçta başka gol çıkmadı ve taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı.

 

SANTOS'A İSTİFA TEPKİSİ
Beşiktaş'ta taraftarlar teknik direktör Fernando Santos'u istifaya davet etti. Mücadele öncesinde Portekizli teknik adam, taraftarlar tarafından ıslıklandı.

SERGEN YALÇIN SESLERİ
Maçın son bölümünde siyah-beyazlı taraftarların Sergen Yalçın lehine tezahürat yaptığı görüldü.

SANTOS: HERKES ÇOK ÜZGÜN
Mücadele sonrası konuşan Fernando Santos: "İlk yarıdaki oyundan memnunum. İkinci yarıya da iyi başladık ama geri çekildik. Bunu engellemek için Chamberlain'i oyuna aldım. Tam o zamanlarda golü yedik. Kazanmak istiyorduk. Olmadı. Üzgünüz. Herkes çok üzgün." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"Şu anda durum zor. Son 3 maçı düşünürsek, son 3 maçta kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum ama olmadı. Bazen futbolda bunlar oluyor."

TEZAHÜRATLARA CEVAP VERDİ: İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYORUM
"Türkçe bilmediğim için tezahüratların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Ancak sonuçlar böyle gidince bunlar doğal. Geçen hafta net açıklamıştım proje anlamında gelme nedenimi. Yaptığım işe güveniyorum. Neler yaptığımı biliyorum. O yüzden herhangi bir istifa düşüncem yok. Ben buraya çalışmaya geldim, işimi yaptığımı düşünüyorum"

NECİP UYSAL: "BU BİZE YAKIŞMIYOR"
Maçtan sonra konuşan Necip Uysal şunları söyledi: "Çok üzgünüz! Bize bu skorlar yakışmıyor. İlk yarı oynadığımız oyun gibi olmamız gerekiyor. İkinci yarı bize yakışmayan bir mücadele verdik. Bu sezon bizim için işler çok kötü gidiyor. Taraftarımızdan özür diliyoruz."

MERT GÜNOK: ELİMİZDE BİR KUPA VAR
Kaleci Mert Günok ise şunları söyledi: "İlk yarı iyi bir oyun vardı. Haftalardır yapamadığımız iyi oyununu ilk yarıda gösterdik ama ikinci yarı geri çekildik. Kötü bir pozisyonda golü yiyince biraz doğaçlamaya döndü. Bizim bunu yapmamamız lazım. Taraftarımız hala stadı dolduruyor ama biz sezon başından beri iyi gitmiyoruz. Elimizde bir kupa var. Herkes ona sarılmış durumda. Taraftarımızı üzmeye devam ediyoruz, üzgünüz."

Haberin Devamı

5 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Beşiktaş'ta Samsunspor beraberliği ile ligdeki galibiyet hasreti de 5 maça yükseldi. Beşiktaş, ligde 5 maçtır kazanamıyor. Siyah-beyazlılar bu süreçte 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

SEMİH KILIÇSOY 2024'TE KENDİNİ BULDU
Üstelik Semih Kılıçsoy, Süper Lig'de 2024 yılının en skorer ismi oldu. Genç isim, 2024 takvimi içerisinde ligde 9 gol, 3 asistlik performansıyla yıldızlaştı.

Ligin ikinci devresinden itibaren daha çok forma giymeye başlayan Semih Kılıçsoy golleri de sıralamaya devam ediyor. Ligde üst üste oynanan Hatay, Kasımpaşa, Rize ve Karagümrük ağlarını havalandırmayı başaran genç futbolcu 3 hafta sonra da 2-0 kazanılan Trabzonspor maçında Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri kaydetmişti. Ardından Kayseri'yi boş geçen genç futbolcu, Konya ve İstanbul filelerini de sarsmıştı.