Skorer Beşiktaş ticarete atılıyor

Beşiktaş ticarete atılıyor

26.12.1996 - 00:00 | Son Güncellenme:

Siyah - Beyazlı kulüp, 1.5 yıl önce başlattığı şirketleşme planlarını hızlandırdı. Öncelikle Beşiktaş Sigorta'yı kuracak olan yönetim, mağazalar zinciri oluşturarak ürünleri pazarlayacak. Ayrıca kırtasiye firması da Beşiktaş amblemli kalemler, klasörler ve dosyaları piyasaya sürecek

Beşiktaş ticarete atılıyor

BEŞİKTAŞ Yönetim Kurulu, tesisleşme konusunda attığı büyük adımlardan sonra şimdi de kulübe büyük gelir kaynağı sağlayacak ticari faaliyetlere start verdi.
Siyah - Beyazlı kulüp 1.5 yıl önce başlattığı ancak fazla bir ilerleme kaydedemediği şirketleşme planlarını, özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bu konuda elde ettiği başarılardan sonra yeniden hızlandırdı.
Yönetim, başkanlığını Hüsnü Güreli 'nin yapacağı ve Serdar Bilgili , İlker Özbilek ve Abdullah Ataman 'dan oluşan bir komite kurarak kulübe önemli bir gelir kaynağı sağlayacak ekonomik paket hazırladı.
Buna göre öncelikle bir sigorta şirketiyle anlaşılacak ve Beşiktaş Sigorta kurulacak. Oluşturulacak mağazalar zinciriyle Beşiktaş ürünleri pazarlanacak. Ayrıca yönetim anlaştığı bir kırtasiye firmasına da Beşiktaş'ın patentini sattı. Firma kısa zamanda Beşiktaş amblemli kalemler, klasörler, dosyalar ve çeşitli kırtasiye malları piyasaya sürülecek.
Basın Sözcüsü Aydın Ayaydın , Beşiktaş'ın tüm kulüplerden önce şirketleşme konusunda adım attığını ancak faaliyetlerde kısıtlı kaldığını belirtirken, "Beşiktaş Plaza bunun en güzel örneği. Plaza'dan kulübe her yıl yüklü bir gelir sağlanıyor. Önümüzdeki günlerde ticari çalışmalara daha da hız vererek Beşiktaş'a önemli bir ekonomik rahatlık getireceğiz" diye konuştu.