Beşiktaş Beşiktaş transfer haberler, futbol

Beşiktaş transfer haberler, futbol

31.01.2014 - 10:18 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor. İşte Beşiktaş ile adı geçen futbolcular...

Beşiktaş transfer haberler, futbol

Beşiktaş transfer haberler, futbol

Haberin Devamı

Cannavaro hamlesi

Beşiktaş'tan Coelho atağı

Mehmet Ekici'ye kiralık teklifi!

Lescott'ta son gün!


Cannavaro hamlesi

Defansa takviye yapacak olan Beşiktaş aradığı ismi İtalya'da buldu. Siyah-Beyazlılar, Napoli'de forma giyen 32 yaşındaki Paolo Cannavaro'ya göz dikti.

Devre arası kampından itibaren hummalı bir bir şekilde defans oyuncusu arayışında olan Beşiktaş Yönetimi, aradığı ismi İtalya’da buldu. Deniz Atalay’ın önderliğinde oluşan transfer komitesi, Bilic ve Önder Özen’in raporu üzerine Napoli’nin 32 yaşındaki yıldızı Paolo Cannavaro’ya göz dikti. Franco’nun tecrübesizliği, Sivok’un 1 ay daha forma giyemeyecek olması ve devşirme oyuncuların bu bölgede kullanılması teknik kadroyu bir hayli rahatsız ediyordu.

Haberin Devamı

Ağabeyi zamanın en iyisi

Hal böyle oyunca defansa takviye kaçınılmaz oldu. Sadece tek kulvarda yarışmasını göz ardı eden Beşiktaş Yönetimi, 32 yaşındaki futbolcunun transferine yeşil ışık yaktı ve yol haritasını çizdi. 2015’te sözleşmesi bitecek olan İtalyan yıldızın ağabeyi Fabio Cannavaro, 2006 yılında UEFA tarafından yılın futbolcusu seçilmişti.

Beşiktaş'tan Coelho atağı

Kartal, Braga'nın 28 yaşındaki Portekizli stoperi Nuno Coelho için kiralama teklifinde bulundu

Gece yarısı operasyonuyla Jermaine Jones'u kadrosuna katan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Siyahbeyazlı yönetimin, rotasını Portekiz'e çevirdiği ve Nuno Andre Coelho için kiralık teklifinde bulunduğu iddia edildi. Braga'dan daha iyi bir takımda oynamak isteyen Nuno Andre Coelho'nun gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Başarılı savunma oyuncusunun yönetimin sözleşme uzatma teklifine sıcak bakmadığının da altı çizildi.

Mehmet Ekici'ye kiralık teklifi!

Beşiktaş'ın, W.Bremen'de forma şansı bulamayan 23 yaşındaki Mehmet Ekici için sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi. Sport Bild'e açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Eichin, "Onun yeteneklerini biliyoruz ama oynamaya da ihtiyacı var" diyerek gidebileceğinin sinyalini verdi.

Lescott'ta son gün!

Beşiktaş, transfer etmek için Jones’tan daha fazla uğraştığı Lescott’ta son saatlere girdi. İngiltere’de devre arası transfer döneminin bu gece 24.00’de son bulacak olması nedeniyle, bekleyişe geçen Beşiktaş Yönetimi, Manchester City’nin bir stoper almasını bekleyecek.

Haberin Devamı

İngiliz ekibi bu geceye kadar stoper almaması halinde, Beşiktaş Yönetimi’nin şansı bitecek, Kartal başka isimlere yönelecek. Siyah-beyazlı kulüp Southampton’dan Jose Fonte, Braga’dan Coelho, Mineiro’dan Rever,Feyenoord’dan Mathijsen’i gündeminde tutmaya devam ediyor.